Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Το κρίμα στο λαιμό της…

16 Νοεμβρίου 2019

Της κυβέρνησης! Δεξιό μεν το Antinews.gr, εσωτερικές αντιθέσεις έχουν (σαμαρικοί, καραμανλικοί, μητσοτακικοί), όλοι τους ωστόσο φοβούνται τη «στραβή» (2008!) και τώρα τα πράγματα δεν θα είναι απλά όπως τα έχουν κάνει. «Επικίνδυνη κλιμάκωση…» ο δικός τους τίτλος και η φωτογραφία δική τους! Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Σε περίπτωση που δεν το έχουν αντιληφθεί οι φωστήρες του Μαξίμου, το μπάχαλο που δημιούργησαν στην ΑΣΟΕΕ μπας και καλύψουν την ανικανότητά τους στο μεταναστευτικό, εκεί οδηγεί. Διότι αν ήθελαν πραγματικά να καθαρίσουν τόσο τα Εξάρχεια όσο και τα πανεπιστήμια από τους μπαχαλάκηδες δεν θα το έκαναν λίγο πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου και του Γρηγoρόπουλου. Όμως προτίμησαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά για να επισκιαστεί η εγκληματική ανεπάρκειά τους στο μεταναστευτικό. Πρόκειται για αβελτηρία άνευ προηγουμένου.

Αφ’ ενός, γιατί το μεταναστευτικό δεν ξεχνιέται με επικοινωνιακές πομφόλυγες όπως της ΑΣΟΕΕ ή τις συλλήψεις …των Κλουζώ της τρομοκρατίας. Αφ’ ετέρου γιατί με την επικίνδυνη κλιμάκωση που μεθοδεύεται λίγο πριν από δύο συμβολικές επετείους ενδέχεται να υπάρξουν θύματα. Κάτι που το απευχόμαστε, καθώς το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα τη δεδομένη στιγμή είναι ένα νέο 2008.

Δυστυχώς όμως όταν βγαίνει ο Βορίδης και μιλάει για …αναγκαστικότητα του ξύλου παραμονές του Πολυτεχνείου και ο Μητσοτάκης δεν τον θέτει προ των ευθυνών του, ωθούμαστε προς τα εκεί.

Ευτυχώς που υπήρξαν οι γελοίες δηλώσεις της Δόμνας …περί πρόσβασης του στρατού της Συρίας στον βαρύ οπλισμό που ήταν καταχωνιασμένος στα λαγούμια της ΑΣΟΕΕ και ξεχάστηκε σε ένα βαθμό …η τσεκουράτη δήλωση του Βορίδη.

Ας ευχηθούμε ότι αύριο θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποφευχθούν τα χειρότερα. Διαφορετικά το κρίμα στον λαιμό της κυβέρνησης θα είναι βαρύ κι ασήκωτο…

Πηγή Αntinews.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Μεταγραφή χουντικού διατάγματος…

Εντυπωσιακές, λέει το Tvxs.gr, είναι οι ομοιότητες που παρουσιάζει το Νομοσχέδιο, που έχει καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση της Νέας Δη­μοκρατίας για τις «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις», με το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ │ Βλ. ανάρτηση…