Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Έγκλημα και …μη τιμωρία!

24 Απριλίου 2021

Οι εφημερίδες τού Σαββατοκύριακου, από τ’ αριστερά ίσαμε τα δεξιά, στηλιτεύουν τήν ενέργεια τής κυβέρνησης να αμνηστεύσει διά νόμου τα επιστημονικά και κρατικά στελέχη που διαχειρίστηκαν τήν αντιμετώπιση τής πανδημίας. Η «Εστία» μάλιστα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο. «Ποιούς πολι­τικούς προστατεύει κατά βάθος το ακαταδίωκτο»!

Από την άλλη πλευρά, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, προφανώς με υπόδειξη τού Μαξίμου, παρουσιάζουν ένα εκ διαμέτρου αντίθετο «αφήγημα». Ότι η κυβέρνηση προχώρησε σ’ αυτή τη νομοθετική ενέργεια, για να έχουν, οι «επιστήμονες», «ασυλία από τις μηνύ­σεις τών ψεκασμένων»! Αν οι «επιστήμονες» και οι κρατικοί και πολιτικοί «συνεργοί» τους εγκλημάτησαν και χάθηκαν ζωές, διαλύθηκε η χώρα, το έγκλημα θα μείνει χωρίς τιμωρία!

Ανανεώνουμε τή χθεσινή ανάρτησή μας και επαναλαμβάνουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ανακαλύψει μια ξεδιάντροπη νομο­­θετική φάμπρικα. Απαλλάσσει διά νόμου ένα - ένα τα «γρανάζια» τού συστήματος τής νεοδημο­κρατικής διακυβέρνησης από κάθε ευθύνη κατά άσκηση τών καθηκόντων τους. Μετά τούς τραπεζίτες, που δια­χειρίστηκαν τα δάνεια τών κομμάτων, ήρθε η σειρά όσων «διαχειρίστηκαν» την πανδημία.

Όπως είναι γνωστό, με τις ψήφους τής Νέας Δημοκρατίας εγκρίθηκε τροπολογία τού υπουργείου Υγείας που προ­βλέπει, το ακαταδίωκτο για τη διαχείριση τής πανδημίας, των μελών τής Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι τού Κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε με έντονο τρόπο την τροπολογία και αποχώρησε από την ψηφοφορία. Το Κίνημα Αλλαγής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, καταγγέλλοντας τήν πανσπερμία διατάξεων και τροπολογιών, το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 καταψήφισαν.

Τα μέλη τών παραπάνω επιτροπών, τα οποία σημειώνεται πως δεν είναι μόνο επιστήμονες, αλλά και κυβερνητικά στελέχη, όπως αναφέρεται, «δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση τών καθηκόντων τους»!

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Ο κύριος Τσιόδρας, που έκανε συναισθηματικά τσαλιμάκια με τους γέρους μας και ψέλνοντας στις εκκλησίες, την ευθύνη του ως επιστημόνας την αναλαμβάνει; Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας Αθανάσιος Εξαδάκτυλος δήλωσε ότι αποποιείται των προνομίων του ακαταδίωκτου…

    1. Μήπως γι’ αυτό κάνει τον ψόφιο κοριό ο κύριος Τσιόδρας, γιατί κατά καιρούς έχει «διατυπώσει» τις εξής απόψεις, που πλέον είναι επιλήψιμες. «Αδύνατος, λανθασμένος και σπατάλη πόρων ο μαζικός έλεγχος τού πληθυσμού με τεστ». «Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, ενέχει κινδύνους». «Δεν μπορούν να γίνουν επενδύσεις στα μέσα μεταφοράς, οι επιβάτες πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό».

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.