Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Το απόθεμα, το stock και ο στόκος…
29 Απριλίου 2021

Ακούσαμε στην τηλεόραση και διαβάσαμε στο διαδίκτυο πως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι ανοίγει η πλατφόρμα να κλείσουν ραντεβού οι ηλικίας 30 έως 39 ετών. Και να λέει επί λέξει. «Προκειμένου να εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες με το εμβόλιο AstraZeneca, αποθέ­ματα τού οποίου αποφάσισε να διαθέσει το Υπουργείο Υγείας».

Και είδαμε και ακούσαμε τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει στον Παπαδάκη τού ALPHA, με ενθαρρυντικό τρόπο, για την ανταπόκριση τών νέων στον εμ­βολιασμό, επισημαίνοντας ότι αδίκως στοχοποιούνται. Και να λέει επί λέξει. «Άνοιξε επιτέλους η πλατφόρμα για την ηλικιακή κατηγορία 30 έως 39, έστω και για τα AstraZeneca, για να ξεστοκάρουμε, εν πάση περιπτώσει…». Πρόσθεσε μάλιστα. «Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό»!

Πράγματι η ανταπόκριση τής ηλικιακής ομάδας 30 - 39 στο κλείσιμο ραντεβού είναι ενθαρρυντική. Επαναλαμ­βάνουμε, στο κλείσιμο ραντεβού, όχι (ακόμα…) στον εμβολιασμό, με AstraZeneca. Αλλά γιατί με AstraZeneca; Προφανώς για να «ξεφορτωθούμε» τά αποθέματα και να μην τα πετάξουμε! Αφού πολλά από τα ραντεβού που είχαν κλειστεί από τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες ακυρώθηκαν…

Τί διαφορετικό είπε ο Αλέξης Τσίπρας, πάνω στη δήλωση τού οποίου ασέλγησαν «δημοσιογραφικά» τα φιλοκυ­βερνητικά «μέσα»; Δεν γνωρίζουν οι «άριστοι» και οι υπηρέτες τους αγγλικά; Stock σημαίνει απόθεμα! Και το «ξεστοκάρω» τού Αλέξη Τσίπρα σημαίνει ό,τι και το «διαθέτω από τα αποθέματα» τού Κικίλια!

Ξεστοκάρω» όμως δεν σημαίνει …γλιτώνω από τον στόκο! Της «απαρά­μιλλης» ελληνικής δημοσιογραφίας, ονόματι Πορτοσάλτε, του ΣΚΑΪ… Ο οποίος βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τόν Αλέξη Τσίπρα ότι είναι κατά τών εμβολιασμών. Και «χαμένος», ο Πορτοσάλτε, μεταξύ Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ, κάλεσε τόν Αλέξη να ομολογήσει! Τί; Ότι «ονει­ρεύεται αρι­στερή χούντα στην Ελλάδα…». Στην Ελλάδα, που ήδη ζει ένα είδος δεξιάς χούντας, αν όχι πολιτικής, σίγουρα δημοσιογραφικής…

Ήμαρτον Κύριε! Εν μέσω τών Αγίων Παθών Σου… Και τών δικών μας παθών!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 29 Απριλίου 2021 , 12:12:31 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Στόκος; Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, ο Γκαίμπελς θα σπαρταράει από χαρά στον τάφο του!

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.