Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Καταστράφηκε η Σπάρτη!

28 Νοεμβρίου 2019

Μερικές δεκάδες κατοίκων της Σπάρτης συγκεντρώθηκαν έξω από ξενοδοχείο στο οποίο μεταφέρθηκαν οικογένειες προσφύγων με μικρά παιδιά και ξέσπασαν σ’ ένα ακροδεξιό ρατσιστικό παραλήρημα.

Ένας κάτοικος μιλώντας στην κάμερα δηλώνει ότι και ο ίδιος είναι πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία, αλλά έχει μεγάλη διαφορά από τους πρόσφυγες που πήγαν σήμερα στη Σπάρτη, γιατί «εμείς φέραμε την εικόνα του Άγιου Νικόλα μαζί. Αυτοί τί φέρανε, τον Αλλάχ;».

Ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Δημήτρης Καπονικολός, που βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο, δήλωσε την αντίθεση τόσο του ίδιου όσο και του δημάρχου για τη μεταφορά των προσφύγων και των μεταναστών στην πόλη υποστηρίζοντας: «Σήμερα καταστράφηκε η πόλη μας»!

Δεν είναι μακριά η Σπάρτη…

ΤΡ - Tvxs.gr
ΣΧΟΛΙA 3
  1. Εντάξει σε μια πόλη στο μέγεθος της Σπάρτης το ότι μαζεύτηκαν μόνο τριάντα δύστυχοι, για να διαμαρτυρηθούν για τους πρόσφυγές, δεν το λες και πρόβλημα. Δεν έχουν καθόλου φαντασία βρε αδερφέ όλοι αυτοί οι χριστιανοταλιμπάν. Δεν μπορούν να φανταστούν πως για τα παιδιά της η κάθε σύρια μάνα προτιμά ένα εκατομμύριο φορές να νιώθει στην Ευρώπη την ανάσα έστω και ενός ηλίθιου χριστιανοταλιμπάν, από αυτό που ένιωθε στην Συρία, την ανάσα του ίδιου του θανάτου δηλαδή. Αλήθεια όλοι αυτοί οι πατριδομπούλιδες που έβοσκαν τόσα χρόνια; Στη Μέση Ανατολή ο θάνατος θέριζε για δεκαετίες! Τώρα άξαφνα τους πήρε ο καημός; Εναντιωθήκαν έστω και στο ελάχιστο, σε αυτή την καταστροφή, όλα αυτά τα χρόνια;

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ο μάστορας Κωστής Παπαγιώργης…

Κωστής Παπαγιώργης, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 1 - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, Εισαγωγή Δημήτρης Καράμπελας, Επιλογή κειμένων Γιάννης Αστερής - Δημ. Καράμπελας, Εκδόσεις Καστανιώτη, Αθήνα, Μάιος 2020, Σελίδες 456, Τιμή 16,00 ευρώ. Παράλληλα │ Βλ. ανάρτηση…