Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Τις ευχές μας. Και από τη ΔΑΚΕ!

8 Δεκεμβρίου 2019

Εμείς, παρ’ ότι πολιτικά και ιδεολογικά αντίθετοι, δεν ευχόμαστε στον κύριο Κώστα Βλάση, βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, να έχει την τύχη του κυρίου Διαματάρη, τη θέση του οποίου κατέλαβε. Δόξα τω θεώ, πτυχία διαθέτει, έστω και όχι καθ’ ύλην.

Αντίθετα, του ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του, να συσφίξει περαιτέρω τους δεσμούς του με τους ομογενείς Αρκάδες και Πανέλληνες, επ’ αγαθώ των Εξωτερικών της χώρας φυσικά.

Αν και επί του Αποδήμου Ελληνισμού, υπουργείο Εξωτερικών είν’ αυτό, χρειάζεται τις ευχές μας, μια και κάποτε λόγου χάρη ήταν ενάντιος στην «προδοτική»  συμφωνία των Πρεσπών. Αυτά εμείς. Η ΔΑΚΕ Μεγαλόπολης άραγε τί θα του ευχηθεί μετά την ανακοίνωση που έχει πρόσφατα εκδώσει;

Και πάμε στον βουλευτή του νομού που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία. Παρ’ όλο που τον ψήφισε η Μεγαλόπολη, παρ’ όλο που η θέση του επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάθετα αντίθετη στην πώληση μονάδων, παρ’ όλο που μας έκανε διάφορες συγκεντρώσεις για το καλό της ΔΕΗ, παρ’ όλο που μας έταζε ότι θα προσπαθήσει για το καλό της ΔΕΗ και της περιοχής και έλεγε ότι θα υπάρχει συνεννόηση για το τί θα γίνει, ξαφνικά μετά την εκλογή του και μετά τις ανακοινώσεις για κλείσιμο των μονάδων εξαφανίστηκε.

Δεν σας κρύβουμε βέβαια ότι εμφανίστηκε ως δια μαγείας στο υπουργείο, στη συνάντηση των εκπροσώπων του Δήμου Μεγαλόπολης, για να εκμεταλλευθεί την προσπάθεια και να κλέψει τις εντυπώσεις, ότι τάχα είναι παρών στα προβλήματα της περιοχής. Μάλιστα στη συνάντηση αυτή τόνισε ότι πρέπει να κλείσει η μονάδα 3 της Μεγαλόπολης, διότι είναι πολλά τα χρήματα που θα έρθουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απολιγνιτοποίηση. Και καλύτερα να κλείσει τώρα, παρά μετά από τρία χρόνια. Ανέφερε επίσης και άλλες ιδέες, κόντρα σ’ αυτές που θέλει η τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Λυπούμαστε κύριε «Μαυρογιαλούρε», λυπούμαστε κύριε μουλευτά, που με την ψήφο σας και την απόφαση της κυβέρνησης που είστε μέλος θα στείλετε 1.300 εργαζόμενους στην καθημερινή αβεβαιότητα.

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Είναι ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς του Σαμαρά μεταξύ των βουλευτών ο Βλάσης;

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Μεταγραφή χουντικού διατάγματος…

Εντυπωσιακές, λέει το Tvxs.gr, είναι οι ομοιότητες που παρουσιάζει το Νομοσχέδιο, που έχει καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση της Νέας Δη­μοκρατίας για τις «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις», με το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ │ Βλ. ανάρτηση…