Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Πανούργα ιστορία…

8 Ιουλίου 2019

Τελικώς, η αριστερή χούντα έκανε κανονικά εκλογές, παρά τα όσα διέδιδαν οι αντίπαλοί της (στο άθλημα αυτό έχει πλούσιες επιδόσεις η ένστολη Άκρα Δεξιά). Δεν σημειώθηκαν κρούσματα βίας και νοθείας, παρά τους φόβους των δεξιών (η παράταξή τους διαθέτει την τεχνογνωσία). Ο Έλληνας Κιμ παραδέχτηκε την ήττα του, θα παραδώσει κανονικά το μέγαρο Μαξίμου, όχι σαν τον …δημοκράτη Σαμαρά που ανέθεσε στους υπαλλήλους να το κάνουν.

Τα δημόσια ταμεία δεν είναι άδεια, όπως ήταν τον Γενάρη του 2015.

Οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς συμπεριφέρθηκαν με αστική ευγένεια καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όχι όπως μερικά πρωτοκλασάτα στελέχη της Δεξιάς τα οποία παραμονές των εκλογών του Γενάρη του 2015 καλούσαν με κραυγές τον κόσμο να πάρει τα λεφτά του από τις τράπεζες (δεν έδωσαν ποτέ λόγο για το έγκλημα που διέπραξαν) για να μην τα βρουν και τα απαλλοτριώσουν οι άπλυτοι αριστεριστές.

Η οικονομία δεν κατέρρευσε στα χέρια των προσωρινών ενοικιαστών, το έπαθλο για τη χρεοκοπία ανήκει στους φυσικούς ιδιοκτήτες της χώρας.

Η θριαμβεύουσα ειρωνεία της πανούργας Ιστορίας.

Πηγή Efsyn.gr
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Θα χάνουμε όλες τις μάχες στο διηνεκές. Μπορείς να παρηγοριέσαι με τη σκέψη ότι δεν θα χάσουμε τον πόλεμο.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ένας άνθρωπος ήταν…

Με τους δαίμονες του. Αλλά εκατομμύρια απλοί και φτωχοί άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο έβλεπαν σ’ αυτόν έναν δικό τους άνθρωπο. Nα τά βάζει με τους ισχυρούς τού πλανήτη, με ντρίπλες, │ Βλ. ανάρτηση…