Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Η φιλοσοφία τους…
23 Ιουνίου 2021

Μέσα σε πέντε μέρες και …δεν το τερμάτισαν! Το Σαββατοκύριακο πληροφορηθήκαμε πως ανακαινίστηκε τό Μαξίμου υπό τήν επίβλεψη τής κυρίας Μαρέβας, δι’ εξόδοις ημών φυσικά.

«Φιλοσοφία μου είναι, να είναι ευπαρουσίαστο, ενδιαφέρον και να αντιπροσωπεύει ποιοί είμαστε»! Την «αγία οικογένεια»… Άλλωστε, «είχε να βαφτεί από το 2004» και οι καπνοί …από τούς μπάφους τού ΣΥΡΙΖΑ είχαν μαυρίσει τούς τοίχους! «Η οικονομική κρίση τής προηγούμενης δεκαετίας δεν επέτρεψε τήν ανακαίνιση τής πρωθυπουργικής κατοικίας» (θα μετακομίσουν από το Κολωνάκι στη «βασιλική» οδό μήπως;). Η κρίση τής τρέχουσας δεκαετίας πάντως επιτρέπει τήν ανακαίνιση…

Το τριήμερο τού Αγίου Πνεύματος ο πρωθυπουργός το πέρασε με την «ευρεία» οικογένεια στο εξοχικό του στην Τήνο. Από ’κει πήρε τήν πεθερά του και πέταξε στο Κάιρο με το κρατικό αεροπλάνο, να τή συστήσει στον πρόεδρο Σίσι! Μαζί του είχε και τον διοικητή τής «Εθνικής» Υπηρεσίας Πληροφοριών, καθ’ ότι στην Αίγυπτο θα συζητούσαν για «εθνικά θέματα». Τον υπουργό του τών Εξωτερικών μας τόν είχε …στείλει, κάπου στην Ευρώπη.

Στην πτήση για το Κάιρο, ο κύριος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ανεπάρκεια και ακαταλληλότητα τού πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πόσο δίκιο είχε που παρήγγειλε τό Falcon 7X με τις τρεις μηχανές Rafale, αφού το επιτρέπουν τά οικονομικά (τής τρέχουσας δεκαετίας…) τών ελλήνων φορολογουμένων.

Η πεθερά συμφώνησε και θαύμασε τήν κρεβατοκάμαρα τού νέου πρωθυπουργικού αεροπλάνου, στην οποία θα μπορεί να κοιμάται αναπαυτικά κατά την πτήση, όταν η Μαρέβα θα μένει στο σπίτι. Είναι ευνόητο ότι μετά την παραλαβή τού Falcon 7X τα ταξίδια τού πρωθυπουργού στο εξωτερικό, για «εθνικά θέματα», θα πυκνώσουν.

Έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές του στην Τήνο και στην Αίγυπτο, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο και ανακοίνωσε στους υπουργούς του με αυστηρό ύφος. «Οι πολίτες μπορούν να σκέφτονται τις διακοπές τους, εμείς όχι…». «Εμείς», τις ζούμε!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 23 Ιουνίου 2021 , 16:03:02 - Σχόλια 2 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Καλό, συμπολίτη, αλλά δεν είναι για πλάκα, είναι για κλάματα! Εμείς δηλαδή, να κλαίμε…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.