Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Πανούργα ιστορία…
8 Ιουλίου 2021

Αξίζει ίσως να αναπαράγουμε τήν πρώτη μας ανάρτηση (και ας ήταν κλεμένη, μια και τότε πρωτοστήναμε τόν Τριπολίτη). Για να μην ξεχνάμε, σε ποιούς (και με πόσα!) παραδώσαμε τή διακυβέρνηση τής χώρας. Ήταν 8 Ιουλίου τού 2019…

Τελικώς, η αριστερή χούντα έκανε κανονικά εκλογές, παρά τά όσα διέδιδαν οι αντίπαλοί της (στο άθλημα αυτό έχει πλούσια παράδοση η ένστολη άκρα Δεξιά). Δεν σημειώθηκαν κρούσματα βίας και νοθείας, παρά τους φόβους τών δεξιών (η παράταξή τους διαθέτει τήν τεχνογνωσία). Ο Έλληνας Κιμ παραδέχτηκε τήν ήττα του, παρέδωσε κανονικά τό Μέγαρο Μαξίμου, όχι σαν τον δημοκράτη Σαμαρά που ανέθεσε σε υπαλλήλους να τό κάνουν.

Τα δημόσια ταμεία δεν είναι άδεια, όπως ήταν τον Γενάρη του 2015.

Οι κατσαπλιάδες τής Αριστεράς συμπεριφέρθηκαν με αστική ευγένεια καθ’ όλη τή διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όχι όπως μερικά πρωτοκλασάτα στελέχη τής Δεξιάς που στις παραμονές τών εκλογών τού Γενάρη τού 2015 καλούσαν με κραυγές τον κόσμο να πάρει τά λεφτά του από τις τράπεζες (δεν έδωσαν ποτέ λόγο για το έγκλημα που διέπραξαν), για να μην τα βρουν και τα απαλλοτριώσουν οι άπλυτοι αριστεριστές.

Η οικονομία δεν κατέρρευσε στα χέρια τών προσωρινών ενοικιαστών, το έπαθλο για τη χρεοκοπία ανήκει στους φυσικούς ιδιοκτήτες τής χώρας….

Πηγή Efsyn.gr
Αναρτήθηκε στις 8 Ιουλίου 2021 , 08:13:23 - Σχόλια 3 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 3
    1. Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό των δεξιών, είχαμε τον Αντωνάκη με το μάτι του γυαλίζει και θα γυαλίζει στον αιώνα τον άπαντα και δεν προσέξαμε τον Κούλη…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.