Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Το παιχνιδάκι του…
8 Ιουλίου 2021

Βασικοί κανόνες πολιτικής. Ποτέ ένας ηγέτης δεν αποκαλεί τούς πολίτες τζαμπατζήδες ακόμη και αν σφάλουν, για ευνόητους λόγους.

Ιδιαίτερα όταν ο συγκεκριμένος ηγέτης δεν προέρχεται από τις μάζες, αλλά είναι πορφυρογέννητος. Ο οποίος αν δεν διέθετε τό επώνυμο που κληρονόμησε σε συνδυασμό με το συνολικό πουσάρισμα τού πατέρα του για να τού φτιάξει το προφίλ, ούτε σε περίπτερο δεν θα τον προσλαμβάναν.

Άραγε πολιτική επικοινωνία δεν έκανε στο Χάρβαρντ; Προφανώς θα απουσίαζε όταν παραδιδόταν τό πολύτιμο αυτό μάθημα. Σε κάθε περίπτωση, λόγω τής οργής που έχει ξεσπάσει έπειτα από τα αδιανόητα για πρωθυπουργό μπινελίκια στους πολίτες, φρονούμε ότι ο ηγέτης οσονούπω θα αναγκαστεί να ζητήσει ακόμη μια συγγνώμη. Ανάλογη με αυτές τής ανεμελιάς στην Πάρνηθα και στην Ικαρία.

Και ποιος ξέρει, ίσως να τόν καταβάλουν οι τύψεις και να ζητήσει συνολικά συγγνώμη για τη διαχειριστική του ανεπάρκεια που οδηγεί την Ελλάδα στα τάρταρα. Διότι αν είχε λάβει τά απαραίτητα μέτρα ανάσχεσης τού κορονοϊού στον κατάλληλο χρόνο (μαζικά τεστ, ενίσχυση ΜΜΜ και σχολείων, έλεγχοι στους χώρους εργασίας και στους τουρίστες), δεν θα κρυβόταν πίσω από τα εμβόλια για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κα να μην ξεχάσει να ζητήσει συγγνώμη και για την τζαμπατζίδικη κρουαζιέρα μετά τής Μαρέβας με το σκάφος τού Λιμενικού που πληρώνουν οι …τζαμπατζήδες…

Πηγή Antinews.gr - Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…
Αναρτήθηκε στις 8 Ιουλίου 2021 , 12:59:09 - Σχόλια 2 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Αυτός παίζει και εμπαίζει όλη τη χώρα, ένα σκάφος του Λιμενικού θα του γλιτώσει;

  2. Έχουν διεισδύσει και στο Antinews κουμουνιστές συριζαίοι; (Tι διάολο συμβαίνει αν δεν τον αντέχουν ούτε οι δικοί του; σε ποιων πλάτες στηρίζεται;)…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.