Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Οι δεξιοί ξεστρατίζουν…
21 Ιουλίου 2021

Μια από τις «παρενέργειες» που έχουν οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τής κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση τής νέας (και της παλιάς…) πανδημικής έξαρσης είναι και η σύγχυση που προξενούν στο δεξιό «στρατόπεδο».

Οι ειλικρινείς φιλελεύθεροι, όσοι υπάρχουν, αναρωτιούνται πού το πάει η (νεο)δημοκρατική τους κυβέρνηση. Οι απροκάλυπτα νεοφιλελεύθεροι, από τη μια συμφωνούν με τη μητσοτακική εκδοχή τού «δόγματος τού σοκ», από την άλλη η «ελεύθερη αγορά» τους είναι …υπό περιορισμό (αν και τις «δουλειές» τους τις κάνουν …στη μαύρη αγορά!). Οι άκροι δεξιοί συμφωνούν μέσα τους με κάθε μέτρο που περιορίζει τήν ελευθερία τών πολιτών (αλίμονο!), έξω τρέχουν στα «αντιεμβολιαστικά» συλλαλητήρια. Η δεξιά τού Κυρίου Εκκλησία ακροβατεί μεταξύ δεξιού και αριστερού ψαληρίου… Μια ιδιαίτερη κατηγορία είναι οι «πούροι» δεξιοί (ας τους πούμε έτσι).

Προχθές η Εστία ρωτούσε ευθέως τον Μητσοτάκη. «Ελέγχεις τις επικοινωνίες μου, τις αγορές μου, τις αναρτήσεις μου, θα ελέγξεις και το σώμα μου;»! Χθες το Antinews.gr το παρατράβηξε, σ’ ενα άρθρο με τίτλο «Από τη φυλετική στην υγειονομική φάρσα ή τραγωδία;» και με την ως άνω φωτογραφία (από ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης!).
Αν βέβαια τα πράγματα αλλάξουν ή διαφανεί κανένας «κομμουνιστικός κίνδυνος», θα ξαναστριμωχτούν όλοι στη στρούγγα! Έχει ενδιαφέρον όμως, έστω και συγκυριακό, το άρθρο τού Antinews.gr, αν εξαιρέσουμε ένα - δύο σημεία για τους εμβολιασμούς που κατά τη γνώμη μας υπερβάλλει…

ΤΡ.

Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, στη σύγχρονη έκδοχή του, ως «υγειονομική καθαρότητα», σε αντιδιαστολή με τη «φυλετική καθαρότητα» τού γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, προπαγανδίζεται ασύστολα από τους σύγχρονους «Joseph Goebbels» ως «κοινωνική αναγκαιότητα», επίτευξης μιας κυριολεκτικά ανύπαρκτης «Covid Free κοινωνίας», γιατί οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τις μεταλλάξεις (που πιθανότατα δημιουργούν τα ίδια τα εμβόλια) και πεθαίνουν (πιθανώς πιο πολύ από τους ανεμβολίαστους).

Με τον νόμο τής Νυρεμβέργης για την προστασία τού γερμανικού αίματος και της γερμανικής τιμής, ο λεγόμενος νόμος περί προστασίας του αίματος (Gesetz zum Schutze des deutschen Blutes und der deutschen Ehre, das sogenannte Blutschutzgesetz), οι εθνικοσοσιαλιστές έθεσαν τή νομική βάση της «καθαρότητας τής άριας φυλής», όπως και οι σημερινοί κυβερνώντες με νόμο ορίζουν νομικά την «υγειονομική καθαρότητα», με «υγειονομική πιστοποίηση» μάλιστα.

Είναι γνωστό ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία. Οι ναζιστές απαγόρευσαν στους «μη καθαρούς» να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, να εργάζονται στις «καθαρές» άριες βιομηχανίες, τους υποχρέωσαν να φορούν τό κίτρινο άστρο τού Δαυΐδ, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους πήραν με διάφορες προφάσεις τά ακίνητά τους και για το καλό τής γερμανικής «καθαρότητας» τούς έστειλαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (όπως και πολλούς «καθαρούς», αλλά αντιδρώντες τής εποχής) και για να προστατέψουν τούς ς από «ψεκασμένες» απόψεις τής εποχής έκαψαν και απαγ’ορευσαν όλα τα έντυπα που δεν συμφωνούσαν με την «καθαρή» τους ιδεολογία.

Αν σήμερα όλα τα ΜΜΕ, «σοσιάλμήδια» και κάθε δυνατότητα εναλλακτικής «μη καθαρής» ενημέρωσης ποινικοποιείται και τείνει προς εξάλειψη είναι για την προστασία τών «πιστοποιημένων καθαρών» και για το καλό τους και μόνον. Όταν φθάσει και δική τους σειρά (των σημερινών αλλαλαζόνων «πιστοποιημένων καθαρών») θα είναι ήδη πολύ αργά…

Πηγή Antinews.gr
Αναρτήθηκε στις 21 Ιουλίου 2021 , 13:52:00 - Σχόλια 2 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 2
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.