Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Η ξεναγός του κορονοϊού!

10 Μαρτίου 2020

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις ανησυχίες που είχαν εκφραστεί για ένα κρουαζιερόπλοιο που ταξίδευε από την Ιταλία, η οποία βρισκόταν ήδη σε κατάσταση συναγερμού εξ αιτίας του κορονοϊού, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι της στο Λονδίνο προκειμένου να ξεναγήσει προσωπικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας τους 2.000 ταξιδιώτες του κρουαζιερόπλοιου.

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο Κατάκωλο στις αρχές Μαρτίου. Συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Ισραήλ, λόγω συναγερμού εξ αιτίας του κορονοϊού δεν έγινε δεκτό!

Στόχος της υπουργού, σύμφωνα με τα φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ, ήταν να αποφευχθεί η δυσφήμηση της χώρας, καθώς πολλοί κάτοικοι της περιοχής και εργαζόμενοι στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας είχαν εκφράσει τις έντονες ανησυχίες τους και ζητούσαν να μην αποβιβαστούν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου για λόγους δημόσιας υγείας. Και να τελικά, που όχι μόνο δεν αποφύγαμε τη δυσφήμιση, αλλά τίθενται και σημαντικά ερωτήματα για τη δημόσια υγεία από τις κινήσεις της πολιτείας.

Και σαν να μην έφτανε όλα αυτά, η κίνηση της κυρίας Μενδώνη, διανθίστηκε επικοινωνιακά και με ολίγο αντισυνδικαλιστικό μένος (Liberal.gr). «Αν είσαι υπουργός Πολιτισμού και πληροφορηθείς πως υπάρχει αναταραχή στην αρχαία Ολυμπία και οι φύλακες σκέφτονται να μην εργαστούν την Κυριακή επειδή έρχεται κρουαζιερόπλοιο από τη Γένοβα, τί μπορείς να κάνεις;».

Και έκανε ό,τι έκανε!

Πηγή Tvxs.gr - Η Μενδώνη ξενάγησε κρουαζιερόπλοιο… (απόσπασμα)
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Καημένη Μενδώνη. Πήγες για μαλί και βγήκες καράφλα σαν εμένα! Που πας; Να τους πάρεις κι αυτούς στο λαιμό σου; Ε ρε σούργελο που είσαι!

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Παγκόσμιος ιστός και ο ιστός της αράχνης…

Http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html… Ήταν το Url και δίπλα η λιτή Home σελίδα τού πρώτου διαδικτυακού τόπου στην ιστορία τού Internet. Ανέβηκε στο διαδίκτυο σαν σήμερα πριν 29 χρόνια, στις 6 Αυγούστου τού 1991, │ Βλ. ανάρτηση…