Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Είναι ικανοί…
26 Αυγούστου 2021

Ν’ αφήσουν τήν Υγεία χωρίς γιατρούς και υγειονομικούς! Και την παραγωγή χωρίς εργαζόμενους… Κατά τον κυνικό και «εκβιαστή» κύριο Πέτσα, είναι ισχυρό κίνητρο για τους εργαζόμενους να κάνουν τό εμβόλιο, για να μη χάσουν τό εισόδημά τους!

Ο κύριος Κοντοζαμάνης το φοβάται. Γι’ αυτό εξέδωσε απόφαση με την οποία από την 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας αναστέλλονται οι κανονικές άδειες τού προσωπικού τών νοσοκομείων τού ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ και των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας).

Αλλά ο κύριος Σκέρτσος έχει τη λύση. Το ιδιωτικό σύστημα Υγείας! «Υπάρχει ειδική ομάδα που κάνει αξιολόγηση όλων των πιθανών κενών, εγγυόμαστε ότι τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν κανονικά είτε μέσω συμβάσεων ορισμένου χρόνου είτε μέσω outsourcing όσον αφορά στο διοικητικό προσωπικό…». Outsourcing, αν δεν ξέρετε
τί είναι, είναι η εξωτερική ανάθεση, σε ιδιώτες φυσικά…

Με τους εικονιζόμενους κυρίους, με ΣΔΙΤ και outsourcing θα βγάλουμε τόν δεύτερο χειμώνα τού κορονοϊού και τον σκασμό! Από τη φωτογραφία λείπει κάποιος, αλλά σάς ζητά συγνώμη (δεν την έχει σε τίποτα…), για τη φωτιά που έχει βάλει στο δημόσιο σύστημα Υγείας…

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 26 Αυγούστου 2021 , 06:31:31 - Σχόλια 3 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 3
  1. Πάρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλο! Θα ’πρεπε να χτυπάμε το κεφάλι μας μ’ αυτούς που φέραμε στην κυβέρνηση…

  2. Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα από το μισθό του, λέει ο Κοντοζαμάνης. Άλλο και τούτο!

    1. Όταν θα έχουμε εμβολιαστεί όλοι και ο κορονοϊός θα αλωνίζει ακόμα, να δω που θα κρυφτούν όλοι!

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.