Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Και δαρμένοι και κορόιδα…

27 Μαρτίου 2020

Την ώρα που το υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ απαιτεί στοιχειώδη κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό και υλικά για να αντιμετωπίσει την επιδημία, η Προεδρία της Κυβέρνησης εγκρίνει δαπάνη έντεκα εκατομμυρίων (11.000.000!) ευρώ, «για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού».

Να σημειωθεί ότι τα ΜΜΕ υποχρεούνται να προβάλλουν δωρεάν τα μηνύματα των κρατικών φορέων, όπως
ο ΕΟΔΥ, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για τον τελικό προορισμό αυτών των χρημάτων. Υπενθυμίζεται πως ανάλογο σκάνδαλο με υπέρογκες διαφημιστικές καμπάνιες προς ΜΜΕ είχε αποκαλυφθεί τον καιρό των μνημονίων και για το ΚΕΕΛΠΝΟ, επί Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή Tvxs.gr - Έντεκα εκατομμύρια ευρώ για υπηρεσίες επικοινωνίας…
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Πόσες φορές θα το πούμε, τα λεφτά δεν είναι για τους φτωχούς γιατί τα χαλάνε, τα σκορπίζουν αλόγιστα. Ο πλούτος είναι ο ύψιστος κοινωνικός πόρος που πρέπει να διαφυλάξουμε, ο κινητήριος μοχλός, ο αυτοσκοπός που δίνει νόημα στη ζωή. Εμείς είμαστε φθαρτοί, ο πλούτος είναι αθάνατος, ο απαγορευμένος (για τους πολλούς) καρπός. Αυτό εννοούσε ο Πέτσας.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ο μάστορας Κωστής Παπαγιώργης…

Κωστής Παπαγιώργης, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 1 - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, Εισαγωγή Δημήτρης Καράμπελας, Επιλογή κειμένων Γιάννης Αστερής - Δημ. Καράμπελας, Εκδόσεις Καστανιώτη, Αθήνα, Μάιος 2020, Σελίδες 456, Τιμή 16,00 ευρώ. Παράλληλα │ Βλ. ανάρτηση…