Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ο «πολυπρισματικός» κύριος Κανέλλης…

27 Μαρτίου 2020

Θέατρο …του κορονοϊού χθες το βράδυ στη δημόσια ραδιοτηλεόραση της ΕΡΤ. Με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κανέλλη, συμπαρουσιαστή στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη.

Η δημοσιογράφος ρωτούσε επίμονα τον υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη για το «δώρο» στις ιδιωτικές κλινικές με τον διπλασιασμό της ημερήσιας αποζημίωσης στα 1.600 ευρώ. Επακολούθησε άγριος τσακωμός σε ζωντανή μετάδοση του Ηλία Κανέλλη, που υποστήριξε πως «το πρόβλημα είναι πολυπρισματικό», με τον Γιάννη Μακρυγιάννη, δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος», που επέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης.

Ο κύριος Χατζηδάκης βρέθηκε στριμωγμένος και άρχισε να παραπονιέται για την κριτική που γίνεται στην κυβέρνηση «την ώρα που ο διεθνής Τύπος την επαινεί»! Από τη δύσκολη θέση τον έβγαλε ο Ηλίας Κανέλλης, που άρχισε να ορύεται ότι «αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» (!) τού απάντησε. «Δεν γίνεται όταν θα μιλάει κανείς, να τον λέτε ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η πλάκα κομμένη»…

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙA 5
 1. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα για τη χώρα να κάνει reset και να αρχίσει από το μηδέν. Εγώ δεν βλέπω «αύριο», δεν υπάρχει συνέχεια, φτάσαμε κυριολεκτικά στον πάτο, από δω και πέρα δεν υπάρχει δυνατότητα να διατηρήσει κάποιος την αξιοπρέπειά του.

 2. Ο κύριος Κανέλλης στέλνει τη δημοσιογραφία στα τάρταρα. Απ’ ό,τι φαίνεται η δημόσια τηλεόραση πληρώνει κάποιον να ενοχοποιεί απόψεις και να «πυροβολεί» συγκεκριμένο κόμμα. Άξιος ο μισθός του γι’ αυτούς που τον καλοπληρώνουν.

  1. Τον άκουσα, φίλε, και αηδίασα. Βέβαια αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Δεξιά. Κρίμα που τόσοι πολλοί αφελείς την πίστεψαν. Άρχισαν βέβαια αρκετοί από αυτούς να το καταλαβαίνουν. αλλά δυστυχώς είναι αργά . Τα χειρότερα έπονται.

   1. Αφελείς ήταν/είναι και οι φίλοι και γνωστοί που είδαν τις εκλογές σαν ευκαιρία να τιμωρήσουν ξέρουμε ποιόν και τώρα φέρουν την ευθύνη των όσων ζούμε (δεν μπορώ να το ξεπεράσω, με τρώει).

    1. Και εμένα με τρώει πολύ, γιατί καταστρέφεται η ζωή μας και κυρίως οι ζωή των παιδιών μας. Βλέπεις ότι εκτός από τους ανεγκέφαλους στην κατάληψη της εξουσίας από τη Δεξιά συνέβαλαν και πολλοί υπερεπαναστάτες, που ξέχασαν ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, δεν εκτίμησαν τους συσχετισμούς που ήταν συντριπτικοί σε βάρος μας και ήθελαν το σοσιαλισμό εδώ και τώρα. Σε μια χώρα χρεοκοπημένη που στο πλαίσιο της Ε.Ε. δεν είχε ούτε ένα σύμμαχο. Ας χαίρονται τώρα τον Κούλη και τους συν αυτώ.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ένα χρόνο ύστερα…

Θα περιμένατε ασφαλώς να μιλήσουμε για τον έναν χρόνο τής δεξιάς στην κυβέρνηση. Ίσως το κάνουμε παρεμπιπτόντως… Αν μάς επιτρέπετε, θα μιλήσουμε μια φορά για την «ιστιοσανίδα» μας τον Τριπολίτη, που │ Βλ. ανάρτηση…