Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ναι, αλλά είναι «ηλικιωμένοι»…

29 Μαρτίου 2020

Ανάμεσα στις ελληνικές θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον κορονοϊό, συγκαταλέγεται και μία που «υποστηρίζει» πως έτσι θα μειωθεί ο αριθμός των «αναρίθμητων» ελλήνων συνταξιούχων και το κράτος θα «ανασάνει», αφού «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα» για την πληρωμή τους.

Ίσαμε χθες τουλάχιστον ξέραμε πως ο μέσος όρος των συμπολιτών μας που χάνουν τη ζωή τους από την πανδημικό ιό ήταν τα 72 με 73 χρόνια. Σήμερα ακούσαμε 4 επί πλέον θανάτους συνανθρώπων μας 62, 64, 65 και 71 χρονών, που μαζί με έναν 40 χρονών θα κατεβάσουν ασφαλώς τον μέσο όρο. Το πιθανότερο είναι ότι οι τρεις πρώτοι να δούλευαν ακόμα και να μην είχαν πάρει σύνταξη.

Εντελώς καταχρηστικά λοιπόν μπορείς να τους πεις αυτούς τους ανθρώπους «ηλικιωμένους». Αλλά και οι 71χρονοι, το πιθανότερο είναι να είχαν αναγκασθεί, σε «βάθος τετραετίας», να δουλεύουν σ’ αυτή την ηλικία.

Στις θεωρίες συνωμοσίας φυσικά δεν πιστεύουμε. Για την ανοησία, αν όχι τη «συνωμοσία», της ελληνικών μέσων ενημέρωσης είμαστε πεπεισμένοι…

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Σήμερα χάσαμε έναν ακόμη «ηλικιωμένο» συμπολίτη μας, 54 χρονών…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ένα χρόνο ύστερα…

Θα περιμένατε ασφαλώς να μιλήσουμε για τον έναν χρόνο τής δεξιάς στην κυβέρνηση. Ίσως το κάνουμε παρεμπιπτόντως… Αν μάς επιτρέπετε, θα μιλήσουμε μια φορά για την «ιστιοσανίδα» μας τον Τριπολίτη, που │ Βλ. ανάρτηση…