Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Μένουμε σπίτι. Αλλά δεν μαθαίνουνε!

6 Απριλίου 2020

Τί τους κοιτάς, κορίτσι μου; Κάνε αυτό που σκέφτεσαι!

72.168 ευρώ κόστισε η κατασκευή της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας «Μαθαίνουμε στο σπίτι», όπως και η δημιουργία εικαστικού υλικού για αναρτήσεις στα Social Media (Facebook, Twitter, Instagram), σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της υπουργού Νίκης Κεραμέως, η οποία αναθέτει το έργο σε ιδιωτική εταιρία και όχι στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες δεν έχουν καν τη δυνατότητα συμμετοχής στην τηλεκπαίδευση, καθώς δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το υπουργείο Παιδείας «επενδύει» ακόμη μια φορά στην επικοινωνία παρά στην ουσία, η οποία εν προκειμένω δεν είναι άλλη από την εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των μαθητριών και των μαθητών στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και τα ψηφιακά εργαλεία.

Σημειώνεται πως με το ίδιο ποσό, 500 μαθητές θα μπορούσαν να προμηθευτούν με τον απαραίτητο εξοπλισμό, να εξασφαλιστούν και να διατεθούν 800 συνδρομές για πρόσβαση στο διαδίκτυο και να αγοραστούν δώδεκα (12) servers για το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο αδυνατεί να διαχειριστεί το μεγάλο όγκο πληροφοριών που απαιτείται για την τηλεκπαίδευση.

Πηγή Tvxs.gr - 72.000 ευρώ για ιστοσελίδα… (απόσπασμα, ο τίτλος του Τριπολίτη)
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.