Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ο υπερασπιστής της «μεσαία τάξης»…

22 Απριλίου 2020

Η πρώτη ήττα για την μεσαία τάξη ήρθε όταν πληροφορήθηκε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία ψήφισε και με τα δύο χέρια για να δώσει τέλος στην υπερφορολόγηση, θα της μειώσει τους φόρους που πληρώνει κατά 17 ολόκληρα ευρώ ετησίως.

Η δεύτερη ήττα έμελε να έρθει εν μέσω πανδημίας και παγκόσμιου υγειονομικού και οικονομικού σοκ. Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί και δεκάδες χιλιάδες ακόμη αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες κλήθηκαν να «τηλε-καταρτιστούν» σε ιδιωτικά ΚΕΚ και σε γραφικού έως τραγελαφικού περιεχομένου πλατφόρμες («σκόιλ ελικίκου»), για να πάρουν ένα voucher 600 ευρώ που θα καλύψει το πάγωμα κάθε επαγγελματικής τους δραστηριότητας για ενάμισι μήνα.

Δεν είναι μόνον ο ορισμός του ευτελισμού των επιστημόνων, είναι και ο ορισμός του πολιτικού εμπαιγμού, ενός εμπαιγμού, που φέρνει την κυβέρνηση υπόλογη και αντιμέτωπη με μια από τις πλέον προνομιακές για τη Νέα Δημοκρατία κοινωνικές ομάδες στις τελευταίες εκλογές.

Η πραγματικότητα αυτή προκαλεί πολιτικές ρωγμές στην εικόνα του «ηγέτη της πανδημίας» που επιχειρούν να φιλοτεχνήσουν οι επικοινωνιολόγοι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι επικοινωνιολόγοι…

Πηγή Tvxs.gr - Ο Μητσοτάκης ψάχνει διαφυγή… (απόσπασμα)
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Μμμ! Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά…

Οι πλατείες φταίνε, οι συγκεντρώσεις φταίνε, οι νέοι φταίνε, τα πάρτυ φταίνε, όλα τούς φταίνε… Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν φταίνε! Για τη μεταφορά και τη μαζική μετάδοση τού κορονοϊού… Τα │ Βλ. ανάρτηση…