Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
In memoriam Zack(ie)…
22 Σεπτεμβρίου 2021

Φαινομενικά φυσιολογικοί άνθρωποι… Άλλοι ενδεδυμένοι με τη φορεσιά τού κυρ - Παντελή, άλλοι με σφιχτοδεμένη γραβάτα και λευκό κολάρο.

Είναι αυτοί που ψήφισαν για να καθαρίσει ο Μητσοτάκης τα Εξάρχεια, αλλά ανέχονται τή βρωμιά τού Κολωνακίου. Eίναι αυτοί που δεν τους ενοχλεί τό πρεζάκι, ο ομοφυλό­φιλος, ο εγκληματίας, ο αλλο­δαπός…

Τους ενοχλεί τό φτωχό πρεζάκι, που δεν έχει οφσόρ, ο φτωχός ομοφυλόφιλος, που δεν είναι σελέμπριτυ, επιχειρηματίας ή σύμβουλος πρωθυπουργού… Τους ενοχλεί ο φτωχός εγκληματίας, που δεν έχει μονοπύθμενα δεξαμενόπλοια με σημαία Παναμά… Τους ενοχλεί ο φτωχός αλλοδαπός, ο πρόσφυγας και μετανάστης, που δεν είναι Σαουδάραβας κροίσος και «επενδυτής».

Είναι αυτοί που δεν τους ενοχλεί η κόκα τής Μυκόνου, αλλά η σίσα* τής Ομόνοιας. Αυτοί οι μικροαστοί, που σιχαίνονται τούς παρίες, τους διαφορετικούς και τους κατατρεγμένους. Που αισθάνονται ασφάλεια μόνο με την αστυνομία, που εκκενώνει καταλήψεις και δέρνει νέους στις πλατείες… Και ας σφυρίζουν οι σφαίρες γύρω τους και ας κακοποιείται ή δολοφονείται η γυναίκα τού διπλανού διαμερίσματος («κάτι θα τού έκανε και αυτή και τη σκότωσε εν βρασμώ» ή «τη σκότωσε επειδή την αγαπούσε…).

Είναι αυτοί που φρίττουν με τα γκράφιτι στην πυλωτή τού Πορτοσάλτε, αλλά ανέχονται (κάποιοι με αρρωστημένη ανακούφιση, άλλοι δικαιολογώντας…) την αστυνομική βαρβαρότητα, την προσβολή τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας, το ξύλο μέχρι θανάτου από καταστηματάρχες σε οροθετικούς ομοφυλόφιλους…

*Σίσα, ναρκωτικό, η «κόκα τών φτωχών», περιέχει επικίνδυνες διεγερτικές ουσίες (υγρό μπαταρίας…).

ΤΡ. - Μεταγραφή από το Mag.gr, Το «γκέι πρεζάκι» που δεν είχε οφσόρ…
Αναρτήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 , 14:13:50 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Άκου «σίσα»! Τριπολίτη, αν δεν σε πούνε «διαφορετικό», θα κατηγορηθείς για «βαποράκι»…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.