Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Και στην Τρίπολη, με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ…

6 Μαΐου 2020

Πριν δυο μέρες κυκλοφορεί η είδηση. «Οκτώ συνολικά πόλεις, μεταξύ τών οποίων και η Τρίπολη, για τις οποίες το προηγούμενο πρόγραμμα της ΔΕΔΑ προέβλεπε ότι θα τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο, τώρα εξαι­ρούνται από το νέο 5ετές 2020 - 2024, σύμφωνα με την έγκριση της ΡΑΕ». Κανένας δεν την διαψεύδει και την αναδημοσιεύουμε.

Σήμερα σ’ έναν τίτλο τοπικής ιστοσελίδας, από την οποία είχαμε ανα­δη­μοσιεύσει την είδηση, διαβάζουμε. «Με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ εξαιρέθη­κε η Αρκαδία από το φυσικό αέριο». Αποδίδεται σε βουλευτή τής Αρκαδίας, τής ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Και αναρωτιόμαστε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει μια έγκριση της ΡΑΕ για ένα πρόγραμμα που αρχίζει το 2020! Ενώ ταυτόχρονα βγάζει μάτι πως στο προηγούμενο πρόγραμμα της ΔΕΔΑ 1915 - 1919, διαρκείας όσο και η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προβλεπόταν η Τρίπολη να τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο…

Το ψάχνουμε στο ίδιο δημοσίευμα. Και βρίσκουμε πως ο συμπαθής βουλευτής τού νομού σε ερώτηση που κατέ­θεσε στη Βουλή γράφει. «Η σημερινή απόφαση της ΡΑΕ έρχεται να προστεθεί στις καθυστερήσεις τής κυβέρ­νησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που ανέβαλλε διαρκώς την υλοποίηση του έργου…».

Πώς τώρα εξισώνεται, αφού «προστίθεται», η καθυστέρηση ή αναβολή (τού ΣΥΡΙΖΑ) με την απόφαση (τής ΝΔ) για μη έγκριση της τροφοδοσίας τής Τρίπολης με φυσικό αέριο, εναπόκειται στον ίδιο να το εξηγήσει. Και να διορθώσει αυτός τον τίτλο τού δημοσιεύματος.

Ο άλλος βουλευτής τού νομού και νυν υφυπουργός. «Όσοι βιάζονται να καταστροφολογούν και να λένε ότι δεν θα έρθει το αέριο στην Αρκαδία θα διαψευστούν πολύ σύντομα». Το σημειώνουμε. Ο τρίτος βουλευτής Αρκαδίας, τής μείζονος αντιπολίτευσης, δεν προέβη σε δήλωση, για να σημειώσουμε κάτι.

Κατά τ’ άλλα. Ο κόσμος γυρίζει ανάποδα μετά την 7η Ιουλίου 2019 και όλα εξακολουθούν να γίνονται με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ! Ακόμα και στην Τρίπολη…

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Τα πολιτικά «αέρια» της Αρκαδίας μυρίζουν πιο πολύ από το φυσικό…

  2. Όλοι τώρα κόπτονται πως το φυσικό αέριο θα ’ρθει στην Τρίπολη. Από τον υφυπουργό μας, που κι αυτός τα ρίχνει σ’ έναν πρώην, τον Τατούλη, μέχρι τον τελευταίο πολιτευόμενο. Για να δούμε, ώσπου να ξαναφταίξει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.