Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Τώρα, αποκαλύπτεται!

13 Μαΐου 2020

Ώστε το Σαββατοκύριακο ανοίγουν και οι οργανωμένες παραλίες!

Το ένα ύστερ’ από τ’ άλλο και τώρα άρον - άρον. Σχολεία, εκκλησίες, οι καφετέριες, τα διόδια, χωριά, νησιά, παραλίες… Πλατείες όχι!

Το είχαμε πει εμείς. Πως όταν πήρε τα «μέτρα» (τού εγκλεισμού μας), δεν ρώτησε κανέναν Τσιόδρα. Και πως όταν θα τα πάρει πίσω, πάλι δεν θα τον ρωτήσει. Και κάτι πήγε να ψελλίσει ο έρμος χτες, σιγά μην τον ακούσει (κακό τού κεφαλιού του, τού Τσιόδρα)…

Τον ενδιέφερε τον Μητσοτάκη να γλιτώσουμε από τον κορονοϊό; Και αν τον ενδιέφερε, ήταν να μην τού χαλάσει ο αριθμός τών θάνατών μας την εικόνα! Άλλο είχε στο μυαλό του και άλλα ήθελε να καλύψει (την ήδη αποτυχη­μένη οικονομική πολιτική του) και να πετύχει (την αναδιάταξη της διαπλοκής και των σχέσεων εργασίας…).

Φυσικά, ποιός δεν θέλει να ξαναγυρίσει η χώρα στον κανονικό της ρυθμό (αν ξαναγυρίσει). Φυσικά και θέλει ο Μητσοτάκης (με τον «εσωτερικό» τουρισμό, βολεύει· αν ήταν να διαλέξει, θα τον προτιμούσε από τον εξωτερικό!) να καλύψει μέρος απ’ τη χασούρα στο παιχνίδι που έπαιξε (πάνω μας). Αλλά είναι και κάτι άλλο.

Άσ’ τους να πάρουν μ’ αμάξια και βαπόρια τα βουνά και τις παραλίες, στα χωριά, στα νησιά τους, μ’ αυτά που έρχονται… Να τούς έχω στα πόδια μου!

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Τα ρεπορτάζ του κ…. στις δημόσιες παραλίες! Μετράνε με το υποδεκάμετρο τις αποστάσεις! Μια ιδέα στο βιντεάκι…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Έβρος ανέστη!

Οι ιεράρχες μας επέδειξαν μια κάποια σύνεση και δεν μετέτρεψαν την εξ αναβολής Ανάσταση σε θεατρική παράσταση. Σύνεση που δεν φαίνεται να επιδεικνύουν την ίδια ημέρα οι σκηνοθέτες τού «πολιτικού» θεάτρου. │ Βλ. ανάρτηση…