Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Η μαύρη παρέλαση του κορονοϊού…
22 Οκτωβρίου 2021

Αρχές τού τρίτου δεκαημέρου τού Οκτωβρίου και οι απώλειες από τον κορονοϊό μέσα στον μήνα έφθασαν περίπου τις 750. Από την αρχή τής πανδημίας μέχρι σήμερα οι θάνατοι έφθασαν τούς 15.550, σήμερα καταγράφηκαν πάλι πάνω 3.000 κρούσματα, ο υψηλότερος αριθμός από τον Αύγουστο (περίπου 250 στην Αρκαδία μέσα σε πέντε μέρες!).

Η διασπορά τού ιού στις ηλικίες κάτω των 17 ετών προκαλεί ισχυρό προβληματισμό, αν προβληματίζεται κανένας… Κάτι που σίγουρα θα είχε προβληματίσει μια κυβέρνηση που κοιτάει γύρω της είναι ότι τα κρούσματα σε ανήλικους (μαθητές και μαθήτριες…) τον τελευταίο μήνα ξεπέρασαν τις 12.000! Το ίδιο ισχύει και για την έξαρση τής πανδημίας στη βόρεια Ελλάδα, εκεί όπου καταγράφονται και τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης σε όλη τη χώρα. Η «δραματική» επανεμφάνιση τού Σωτηρίου Τσιόδρα δεν σώζει!

Παρ’ όλα αυτά, το κοινωνικό «καθεστώς» επιμένει. Οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου θα γίνουν! Έτσι έγιναν και πέρυσι και είδαμε τί χειμώνας ακολούθησε. Βεβαίως, στη Θεσσαλονίκη θα προηγηθεί και ο εορτασμός τού Αγίου Δημητρίου…

Υ.Γ. Ο Μητσοτάκης φυσικά έχει αλλού το μυαλό του… Πώς θα υποδεχτεί στην Αθήνα στις 28 και 29 τού μηνός την Άγγελα Μέρκελ, που την κάλεσε (ο ανιστόρητος…) να επισκεφτεί την Ελλάδα σε μια επέτειο αντίστασης στον γερμανοϊταλικό Άξονα τού Φασισμού και τού Ναζισμού!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021 , 13:13:49 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Πέρυσι τέτοια μέρα, 841 νέα κρούσματα, 3 στην Αρκαδία και 10 νέοι θάνατοι, 600 συνολικά. Και χωρίς εμβόλιο…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.