Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ανασχηματισμός στον ορίζοντα…

18 Μαΐου 2020

Φοβούμενος τη συντριβή! Και ας λέει…

Fake η «κυριαρχία» που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις των μπου­κωμένων με κρατικό χρήμα καθεστωτικών ΜΜΕ. Προφανώς αντίκρισε τις αντικειμενικές δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μειώνουν σημαντικά τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφεύγει σε ανασχηματισμό, για να αποφύγει την επαπειλούμενη συν­τριβή στις πρόωρες εκλογές.

Ο λαός δεν είναι τόσο κουτός όσο νομίζετε, νεοφιλελεύθερα αδέλφια. Και φαίνεται ότι αρνείται μετά βδελυγμίας να σας αποθεώσει για την αυτονόητη προστασία της ανθρώπινης ζωής, που εκμεταλλευτήκατε αναίσχυντα για να θάψετε τις μετεκλογικές σας κυβιστήσεις σε οικονομία, εθνικά και μεταναστευτικό. Φοβούμενοι το πιθανό «μαύρισμα» στις κάλπες, θα επιχειρήσετε να ανακτήσετε την εύνοιά του μέσω ενός κάλπικου ανασχηματισμού, που υποτίθεται θα βγάλει στο ξέφωτο την Ελλάδα. Κι αν τα καταφέρετε, τότε ίσως, κάποια στιγμή, να δοκι­μάσετε να υφαρπάξετε εκ νέου την ψήφο του.

Διότι δεν γίνεται από τη μια να μετέρχεστε χουντικές μεθόδους προπαγάνδας για να πείσετε τους πολίτες πόσο καλά τα καταφέρατε και από την άλλη να τους λέτε ότι θα κάνουμε εκλογές ή ανασχηματισμό για να αντι­μετωπίσει ισχυρότερη την κρίση η κυβέρνηση. Θα ήταν προτιμότερο να βγείτε και να πείτε την αλήθεια στον λαό για το δυσοίωνο μέλλον του εξαιτίας των αναμενόμενων νέων επαχθών μέτρων λιτότητας, παρά να προσπαθείτε να του το σερβίρετε με πολιτικούς τακτικισμούς και ψέματα.

Στο μεταξύ, μέχρι να απαλλαγείτε από τις αυταπάτες σας, φροντίστε έστω να τηρείτε τα προσχήματα. Δεν γίνεται ο λαός να τρώει ξύλο για να μην συνωστίζεται και διασπείρει τον ιο, επειδή διαμαρτύρεται για τα αυτονόητα, όταν ο πρωθυπουργός παριστάνει τον ανήξερο για το πάρτυ συνωστισμού έξω από το Μαξίμου και ο δήμαρχος ανιψιός καθαρίζει με μια συγνώμη για την ντροπή της Ομόνοιας.

Δεν γίνεται να κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ για χειραγώγηση της δικαιοσύνης και στήσιμο σκευωριών, όταν κορυ­φαίος επιτελικός υπουργός παρεμβαίνει έμμεσα στην δικαιοσύνη γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Δεν τα λέμε, εμείς ένα δεξιό ιστολόγιο μεταξύ άλλων. Μπορεί να μη χωνεύει τον Μητσοτάκη, αλλά τί νοιάζει εμάς κι εσάς…

Πηγή Antinews.gr - Στρίβειν διά του ανασχηματισμού…
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.