Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ο Λαμπράκης ζει και τους στοιχειώνει…

28 Μαΐου 2020

Έχουμε από την πρώτη στιγμή επισημάνει πως η Ελλάδα 2021 τού κυρίου Μητσοτάκη δεν θα μάς βγει σε καλό. Ήδη το 2020 μάς άλλαξε τα φώτα! Αλλ’ αυτοί έχουν σκοπό να μάς αλλάξουν και τα μυαλά για το πώς θα βλέπουμε το παρελθόν μας. Για το μέλλον, δεν το συζητάμε…

Θυμάσθε το βιντεάκι με τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο στη σειρά τών «πολιτικών» ηγετών μας από το 1821 και δώθε, δικτάτορες δηλαδή στους οποίους αποπειράθηκαν να συμπεριλάβουν και τον Καποδίστρια. Ύστερα καταπιάστηκαν με τον Καραϊσκάκη. Δεν προλάβαμε να καταλάβουμε τί ακριβώς τού «προσάψανε», ίσως ο γιος τής καλογριάς δεν ήταν τόσο «καθωσπρέπει» (και δεν «γύρισε τότε πίσω»…).

Η Επιτροπή τής Ελλάδα 2021 έκανε αυτή τη φορά το λάθος να μνημονεύσει στον λογαριασμό της στο Twitter την επέτειο τής δολοφονίας τού Γρηγόρη Λαμπράκη από το παρακράτος τής δεξιάς, «ένα γεγονός που διχάζει»! Ενώ ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ενώνει, τούς Έλληνες της Ελλάδας τής Χριστιανής… Εξεμάνη ο επαγγελματίας «τοποτηρητής τού εθνικού μας φρονήματος» (ο χαρακτηρισμός και όσα ακολουθούν ανήκουν στο Tvxs.gr) και βουλευτής τής Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος!

Κατόπιν αυτών, ήρθε ένα κύριο άρθρο τής «Καθημερινής» υπό τον τίτλο «Oι Αρρυθμίες τού 2021», το οποίο αφού επισημαίνει ότι η Επιτροπή έχει αναλάβει έργο «εθνικό», αφήνει αιχμές περί τής λειτουργίας της και αναφέρει χαρακτηριστικά. «Είναι μεγάλη σπατάλη να γίνεται η ίδια η Επιτροπή το επίκεντρο αχρείαστων πολώσεων… Το 2021 είναι μια ιστορική ευκαιρία για δημιουργία και αναστοχασμό…».

Πριν στεγνώσει το μελάνι τού άρθρου, οι «παραινέσεις» εισακούστηκαν και χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι η Επιτροπή τής Ελλάδας 2021, τής οποίας ηγείται η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, «ενισχύεται επικοινωνιακά» με τη συμμετοχή σ’ αυτήν τού κυρίου Ευτύχη Βαρδουλάκη, συμβούλου στρατηγικής και επικοινωνίας, στενού συνεργάτη και συμβούλου κατά καιρούς τού Κυριάκου Μητσοτάκη, που σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα συνδράμει στην επικοινωνιακή διαχείριση τού έργου τής Επιτροπής και στην προβολή του.

Το προφανές και βασικό ερώτημα είναι αν αυτή η συνδρομή θα περιλαμβάνει και ρόλο «εθνικού λογοκριτή», όταν κρίνεται πως η αρθρογραφία και οι αναρτήσεις τής Επιτροπής τής Ελλάδα 2021 δεν συνάδουν με το εθνικοπατριωτικό αφήγημα της ιστορίας μας, όπως το αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τής Νέας Δημοκρατίας.

Υστερόγραφο Τριπολίτη. Δεν μας φταίει, ακόμα, ο άνθρωπος, αλλά το όνομα τού «συμβούλου στρατηγικής» κάτι θυμίζει στο «αρρωστημένο μυαλό» μας. Ένας στρατηγός Βαρδουλάκης δεν ήταν αρχηγός τής Χωροφυλακής στη δολοφονία και στην υπόθεση Λαμπράκη; Δεν φταίμε εμείς για τον συνειρμό, ο Μπογδάνος το ξεκίνησε…

ΤΡ. - Πηγή Tvxs.gr - Εθνικός λογοκριτής από το Μαξίμου…
ΣΧΟΛΙΟ 1
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.