Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1η Ιουλίου 2019

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τα λεγόμενα cookies για τη λειτουργία του. Σε καμμία περίπτωση δεν θίγονται τα προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους.

Τί δεν επιτρέπεται

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους περί Internet, αλλά και τους όρους του ιστοτόπου μας, που δεν είναι σε καμμία περίπτωση ιδεολογικοί ή άλλοι, δεν επιτρέποντα τα βάναυσα, συκοφαντικά, ρατσιστικά ή ξενοφοβικά δημοσιεύματα και σχόλια, τα οποία προκαλούν το κοινό αίσθημα και την υπόληψη άλλων ατόμων, υποκινούν διακρίσεις ή προκαλούν μίσος ατόμου ή ομάδας ανθρώπων λόγω χαρακτηριστικών, εθνικότητας, εθνότητας, φυλής ή θρησκείας, υποκινούν εγκληματικές ενέργειες όπως από το νόμο αυτές περιγράφονται, δικαιολογούν εγκλήματα πολέμου ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, υποκινούν αυτοκτονίες.

Υποχρεώσεις και ευθύνη συνεργατών

Κάθε χρήστης του διαδικτύου που επιθυμεί να εγγραφεί ως συνεργάτης του ιστοτόπου ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ - Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει (στο εξής Συνεργάτης, Ιστότοπος), αποδέχεται αυτομάτως τους όρους χρήσης. Ο Συνεργάτης μπορεί να απολαμβάνει τα προνόμια του Ιστοτόπου, αφού συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής και πιστοποιηθεί η εγγραφή του.

Το όνομα (Username) και ο κωδικός πρόσβασης (Password) του Συνεργάτη είναι προσωπικά και απόρρητα. Ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την χρήση τους.

Ο Ιστότοπος, υπόλογος έναντι του νόμου, έχει το δικαίωμα του αποκλεισμού Συνεργατών, οι οποίοι δεν συμμορφώνονται με τους αναγραφόμενους εδώ όρους, που αποτελούν και νόμους του διαδικτύου.

Αποδοχή όρων

Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού του Συνεργάτη, ενεργοποιείται και η συμφωνία των ανωτέρω γενικών όρων μεταξύ του Συνεργάτη  και του Ιστοτόπου. Η συμφωνία προστατεύεται από τους ευρωπαϊκούς νόμους. Οι ανωτέρω γενικοί όροι χρήσης πιθανόν να αλλάξουν στο μέλλον. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων γίνεται αυτόματα αποδεκτή από τους Συνεργάτες. Υποχρέωση των Συνεργατών είναι να ενημερώνονται για τους νέους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Προσωπικά δεδομένα

Ο Ιστότοπος έχει την ηθική και νομική υποχρέωση και ευθύνη να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των Συνεργατών του.

Μμμ! Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά…

Οι πλατείες φταίνε, οι συγκεντρώσεις φταίνε, οι νέοι φταίνε, τα πάρτυ φταίνε, όλα τούς φταίνε… Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν φταίνε! Για τη μεταφορά και τη μαζική μετάδοση τού κορονοϊού… Τα │ Βλ. ανάρτηση…