Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Γυρίστε την πλάτη στους τσαρλατάνους!
19 Νοεμβρίου 2021

«Σας καλώ  να γυρίσετε τήν πλάτη στον φόβο και σε κάθε τσαρλατάνο, που για τη δική του δημοσιότητα και προβολή, εμπορεύεται…». Αυτή η φράση «αυτογνωσίας» τού κυρίου Μητσοτάκη αρκεί για να καταλάβει κανείς ποιόν σκοπό είχε το χθεσινό, ενδέκατο διάγγελμα!

Ο δε πρώτος ενικός, «Οργάνωσα…» (την εμβολιαστική εκστρατεία!), σκοπό είχε για μια ακόμα φορά να προστατεύσει τό υποτιθέμενο κύρος του και να διασώσει ό,τι μπορεί από την εικόνα τής κυβέρνησής του. Νομίζει… (ο Αλέξης Τσίπρας τού απάντησε αμέσως καταλλήλως, αν δεν μπορείτε, κάντε στην άκρη!). Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην Efsyn.gr…

ΓΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΕΜΠΟΛΙΑΣΤΩΝ» μίλησε ο πρωθυπουργός, αποφεύγοντας να αναφερθεί στα σοβαρά λάθη τής κυβέρνησής του στη διαχείριση τής πανδημίας. Επιλεκτική μνήμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε ακόμα ένα διάγγελμά του εν μέσω πανδημίας, επιχείρησε να διώξει κάθε ευθύνη από πάνω του σχετικά με την έξαρση τής πανδημίας τού κορονοϊού στη χώρα μας.

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τις 17.000 και οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι πάνω από 550 (ορισμένοι μάλιστα, εκτός κλινών ΜΕΘ), ο πρωθυπουργός στοχοποίησε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών, ενώ συνέχισε στον δρόμο τής «ατομικής ευθύνης», ζητώντας «να γίνουμε όλοι φύλακες τής υγείας μας».

Αποφεύγοντας να αναφερθεί στην αποτυχία τού εμβολιαστικού προγράμματος, ανακοίνωσε ακόμα πιο επώδυνα μέτρα προς όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι, επιβάλλοντας ουσιαστικά ένα ακόμα πιο σκληρό lockdown σ’ αυτούς. Η απόφαση αυτή έρχεται τη στιγμή που ο 1 στους 6 διασωληνωμένους ασθενείς είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Για άλλη μια φορά υποσχέθηκε ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο ωστόσο ο ίδιος έχει αφήσει αθωράκιστο όλους αυτούς τους μήνες τής πανδημίας, με συνέπεια τα νοσοκομεία να λειτουργούν συνεχώς στο «κόκκινο». Βεβαίως, απέφυγε κάθε αναφορά στα σοβαρά λάθη τής κυβέρνησής του στη διαχείριση τής πανδημίας.

Όσο για τις εκκλησίες, θα ελέγχονται μόνες τους και απλώς δειγματοληπτικά από το κράτος…

ΤΡ. - Efsyn.gr, Πιο σκληροί περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους
Αναρτήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021 , 08:01:47 - Σχόλια 2 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Τον είχε προλάβει το κύριο αρθράκι τής «Καθημερινής» με τίτλο «Βαβέλ», ναι της «Καθημερινής… «Κάποιοι επειδή έχουν υποκύψει στη σαγήνη τής δημοσιότητας και άλλοι από σκέτη πολιτική απειρία τροφοδοτούν διαρκώς μια Βαβέλ για υγειονομικά μέτρα. Το αποτέλεσμα είναι μόνο σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Η διαβούλευση για την πολιπική κατά τής πανδημίας δεν μπορεί να γίνεται στα media. Η πειθώ δεν επιτυγχάνεται με εικασίες». Το πήρανε και οι δικοί του χαμπάρι!

  2. Με τέτοιο ΕΓΩ, τί το θέλεις το ΕΣΥ! Το είδα κάπου στο διαδίκτυο και σας το στέλνω…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.