Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Επιστράτευση οπερέτα…
21 Νοεμβρίου 2021

Σε ανεμβολίαστους και εγκυμονούσες έφτασε τό φύλλο επίταξης ιδιωτών γιατρών στη βόρεια Ελλάδα…

Με την εγκληματική υποστελέχωση τού ΕΣΥ και τις γεμάτες ΜΕΘ, με την αναστολή χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε περίπου 80 επιτάξεις τών υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών επί πληρωμή στη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία. Φύλλα πορείας έλαβαν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, καθώς και άλλοι γιατροί που συνδράμουν ήδη εθελοντικά σε άλλα δημόσια νοσοκομεία. Παράλληλα λιποθύμησε υγειονομικός στο «Παπανικολάου» λόγω της τρομερής πίεσης και του φόρτου εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πρώτους 12 γιατρούς που έχουν λάβει φύλλα πορείας και που εμφανίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο τής συμπρωτεύουσας, οι τρεις δεν μπορούν να εργαστούν. Συγκεκριμένα, η μία φέρεται να μην έχει εμβολιαστεί και να βρίσκεται σε αναστολή, ενώ οι άλλοι δύο παρέχουν ήδη εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε δημόσια νοσοκομεία, στο «Παπανικολάου» και στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο». Άκυρες φέρονται να είναι και 2 από τις 7 επιτάξεις στον «Άγιο Παύλο» λόγω ανάλογων περιστατικών…

Πηγή ThePressProject.gr - Σε ανεμβολίαστους φύλλο επίταξης...
Αναρτήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2021 , 18:21:55 - Σχόλια 2 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Επιτέλους, πότε θα το πούμε, σωστά; Κάρα και μουλάρια επέτασσαν στον πόλεμο του ’40, τους γιατρούς και τους άλλους ανθρώπους τους επιστράτευσαν!

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.