Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Ναι, αλλά έχει καλή ψυχή…
23 Νοεμβρίου 2021

Η στιγμή χθες στη Βουλή ήταν πραγματικά συγκλονιστική. «Εσείς μάς βάλατε στα μνημόνια!». Είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χάος στο κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος τής Βουλής, προκειμένου …να τό σώσει (και τον πρόεδρό του…) υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρόκειται περί «απόψεως τού πρωθυπουργού»! Το ποιός έβαλε τή χώρα στα μνημόνια, τουλάχιστον στα δύο πρώτα και αποφασιστικά για την μετέπειτα τύχη της, κατά τον κύριο Τασούλα είναι άποψη!

Στο Newsbreak.gr όμως σήμερα διαβάσαμε τήν ενδιαφέρουσα «άποψη», πως δεν φταίει αυτός, οι σύμβουλοί του φταίνε, που δεν τον αγαπούν! Και δεν τον προσγειώνουν στην πραγματικότητα… Η ιστοσελίδα το αναλύει ως εξής, συμφωνείτε ή διαφωνείτε, εξαρτάται από το τί ψυχή διαθέτετε.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ένας πολιτικός αρχηγός χρησιμοποιεί παρόμοια, λαϊκίστικα επιχειρήματα, τό γνωρίζει. Και αυτό φαίνεται από τη γλώσσα τού σώματος, τον στόμφο που χρησιμοποιεί και τον τρόπο έκφρασης.

Η κρισιμότητα τών στιγμών είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται ένας πολιτικός, ειδικά ο πρωθυπουργός, να μην έχει απόλυτη συναίσθηση τών καταστάσεων, άσχετα αν στα πλαίσια τής πολιτικής επικοινωνίας την προσαρμόζει κατά το δοκούν. Δυστυχώς χθες αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αλλοιώνει σκόπιμα τήν πραγματικότητα… Όσοι τον γνωρίζουν ομολογούν ότι είναι ένας άνθρωπος με καλή ψυχή, που ποτέ δεν θα προέβαινε σε συκοφαντικές επιθέσεις, αν δεν πίστευε πραγματικά ότι ομιλεί τή γλώσσα τής αλήθειας.

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά το βίντεο με τη συγκεκριμένη παρέμβαση, εκτός κειμένου, βλέπουμε ότι πίστευε πραγματικά ο πρωθυπουργός αυτό που έλεγε. Δεν ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Ήταν εμφανές ότι ένιωθε …πως τον έπνιγε τό δίκιο. Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Είναι τελείως διαφορετικό για έναν πολιτικό να αλλοιώνει τήν πραγματικότητα, από το να ζει ο ίδιος σε μία εικονική πραγματικότητα…

ΤΡ. - Πηγή Newsbreak.gr,
Αναρτήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2021 , 20:43:51 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Το καϋμένο! Άκου φίλε, δεν ζει σε καμιά εικονική πραγματικότητα, ξέρει πολύ καλά τί κάνει…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.