Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Αποχαιρετισμός στον Μανώλη Γλέζο…

28 Ιουνίου 2020

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο τού Μανώλη Γλέζου, όλοι εκείνοι που θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν λόγω των περιορι­στικών μέτρων τής πανδημίας, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν σε μια συνάντηση μνήμης που διοργάνωσε η οικογένειά του.

Άνθρωποι τής πολιτικής, φίλοι και η οικογένεια του αγωνιστή τής αρι­στεράς βρέθηκαν το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένειά του είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε «όσους ήθελαν να τόν απο­χαιρετήσουν με τη φυσική τους παρουσία τη μέρα τής κηδείας του και δεν μπόρεσαν λόγω των περιοριστικών μέτρων, εκείνους που θέλουν να του πουν από κοντά ότι δεν τον έχουν ξεχάσει, εκείνους που θέλουν να τού δώσουν μια κρυφή υπόσχεση για τη συνέχιση των αγώνων του και των οραμάτων του».

Μεταξύ τών πολιτικών που έδωσαν το παρών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Το ΜέΡΑ25 αποχαιρέτησε τον Μανώλη Γλέζο με ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «σήμερα δεν τιμούμε απλώς έναν άνθρωπο, τιμούμε ένα σύμβολο αντίστασης που δεν ξέχασε ποτέ να κοιτάει ψηλά, εκεί από όπου πλέον μαζί με τα υψηλά ιδανικά του θα συνεχίζει να εμπνέει και να συντροφεύει τους αγώνες μας».

Πηγή ThePressProject.gr
ΣΧΟΛΙA 2
    1. Ένας άνθρωπος που πρέπει να τιμηθεί από όλους. Το αν πήγαν και ποιοι πολιτικοί έχει σημασία μόνο γι’ αυτούς, για μας όχι. Αν το συνειδητοποιούσαμε θα ήμασταν καλύτερα.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.