Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Μπογδάνος! Λευτεριά στο ΑΜΚΑ…

15 Ιουλίου 2019

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος «πανηγύρισε» την κατάργηση της εγκυκλίου χορήγησης ΑΜΚΑ σε αιτούντες πρόσφυγες και μετανάστες από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (όπως είναι η νέα ονομασία του υπουργείου) ανακάλεσε την πρόσφατη εγκύκλιο με την οποία απλοποιούνταν οι διαδικασίες απόδοσης ΑΜΚΑ, μεταξύ άλλων, σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Πολιτικός στόχος της εγκυκλίου ήταν η ευκολότερη πρόσβαση των ανθρώπων αυτών σε βασικά αγαθά και δικαιώματα (Υγεία, Παιδεία, Εργασία) και άρα η δυνατότητα ομαλότερης ένταξής τους στην ελληνική κοινωνία.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανέβασε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Βρούτση, μάλλον σε κάποιο πανηγύρι της Νάξου, στην οποία ο άλλοτε δημοσιογράφος και… ποιητής, κάνει το σήμα της νίκης.

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής σχόλιο: «Νάξος, ανήμερα του Αγίου Νικοδήμου, με τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Οι πολίτες υποδέχονται το αυτονόητο: Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!».

Πηγή Tvxs.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ένας άνθρωπος ήταν…

Με τους δαίμονες του. Αλλά εκατομμύρια απλοί και φτωχοί άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο έβλεπαν σ’ αυτόν έναν δικό τους άνθρωπο. Nα τά βάζει με τους ισχυρούς τού πλανήτη, με ντρίπλες, │ Βλ. ανάρτηση…