Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ψεύδονται ασύστολα και εξαπατούν…

8 Ιουλίου 2020

Ό,τι πιο ανεύθυνο και επικίνδυνο γνώρισε η μεταπολιτευτική Ελλάδα!

Xθες ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ (πού αλλού η κυ­βερνητική ματαιοδοξία και αναλγησία θα έβρισκε καλύτερο περιβάλλον). Ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του δεν έχει καμία ευθύνη για το πώς μοι­ράστηκε η διαφημιστική δαπάνη για τον κορονοϊό. «Την αναθέσαμε σε μια εξωτερική, στη μεγαλύτερη εταιρεία τού κλάδου, να μοιράσει τα χρή­ματα. Δεν κάναμε εμείς καμία παρέμβαση», ισχυρίστηκε χωρίς αιδώ.

Σοβαρά, κύριε Μητσοτάκη; Δώσατε σε μια πολυεθνική να μοιράσει κρατικό χρήμα, δηλαδή χρήμα τών φορο­λογούμενων Ελλήνων, χωρίς κανέναν δικό σας έλεγχο για το πού ακριβώς θα πήγαιναν τα χρήματα και αν θα μοιράζονταν σωστά και δίκαια; Παραδέχεστε δηλαδή ότι παραβιάσατε το Σύνταγμα και τους νόμους τής χώρας; Ή μήπως δεν είναι η κυβέρνησή σας και εσείς πρώτος που πρέπει να εγγυάστε τη σωστή διαχείριση της περι­ουσίας τού ελληνικού λαού και ειδικότερα των χρημάτων που καταβάλλει για να λειτουργεί η πολιτεία;

Δύο ερωτήματα προκύπτουν από τις δηλώσεις τού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ή ο πρωθυπουργός τής χώρας ψεύδεται ασύστολα ή η κυβέρνησή του και ο ίδιος προσωπικά είναι ό,τι πιο ανεύθυνο και ό,τι πιο επικίνδυνο γνώρισε η μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χθες και κάτι ακόμα. «Όταν δόθηκε η λίστα, δεν υπήρξε ουσιαστική κριτική για το πού πήγαν τα ποσά. Δόθηκαν σε όλους». Χυδαίο ψέμα, γιατί αντέδρασαν πολλοί, εδώ και καιρό και ανάμεσά τους η εφημερίδα μας. Για την αφωνία τών δημοσιογράφων που τον άκουγαν, απλώς εκφράζουμε τον οίκτο μας.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ζητούσαμε επίμονα να δοθούν στη δημοσιότητα τα ποσά που πήρε κάθε μέσο. Επομένως, όταν ένας πρωθυπουργός ψεύδεται με τόση ευκολία, η πολιτική απάτη δεν αρκεί ως όρος για να τον περιγράψει. Και αυτόν και την κυβέρνησή του.

Πηγή Efsyn.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Παγκόσμιος ιστός και ο ιστός της αράχνης…

Http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html… Ήταν το Url και δίπλα η λιτή Home σελίδα τού πρώτου διαδικτυακού τόπου στην ιστορία τού Internet. Ανέβηκε στο διαδίκτυο σαν σήμερα πριν 29 χρόνια, στις 6 Αυγούστου τού 1991, │ Βλ. ανάρτηση…