Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Η Novartis …εισαγγελεύς!

13 Ιουλίου 2020

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην οποία η Novartis, αφού θησαύρισε με την εφαρμογή αθέμιτων πρακτικών, τώρα στο πλευρό των πολιτικών κομμάτων που τής το επέτρεψαν «δικάζει» ακόμα και τους εισαγγελείς που από το 2017 διερευνούν το μεγάλο σκάνδαλο.

Μάλιστα, αν και οι κατασυκοφαντημένοι εισαγγελείς συνεχίζουν εν μέσω λάσπης, μηνύσεων και αγωγών να επιτελούν το έργο καταπολέμησης τής διαφθοράς και παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές και πειθαρχικές έρευνες που όλες κατέληξαν στο ότι επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με το νόμο, φαίνεται ότι οι ασφυκτικές πιέσεις στη δικαιοσύνη απέδωσαν κάποιους «καρπούς».

Δύο αρεοπαγίτες φέρονται να διαφωνούν τελικά στο αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη! Ίσως δε, μετά και το προαποφασισμένο πόρισμα τής πλειοψηφίας τής προ­ανακριτικής επιτροπής της Βουλής, να φτάσει η ημέρα που οι πολίτες θα δουν να δικάζονται οι εισαγγελείς και οι δικαστές, από τα «παρεξηγημένα» στελέχη τής φαρμακευτικής εταιρείας, τους κάθε λογής συμβούλους πρώην υπουργών και με την ευγενή υποστήριξη τών καλοπληρωμένων (και από την Novartis) ΜΜΕ.

Το δικαστήριο τού Νιου Τζέρσευ και κάθε δικαστήριο που «τόλμησε», χάρη στα ίδια στοιχεία και σε μάρτυρες που θέλησαν να βοηθήσουν το έργο της δικαιοσύνης, θα τρίβει τα μάτια του με την εξέλιξη τού σκάνδάλου στη χώρα που ίσως υπέστη μεγαλύτερη βλάβη από όλες τις άλλες. Οι σκοπιμότητες και οι πιέσεις τού γνωστού συστήματος μετατρέπουν για άλλη μία φορά τη δικαιοσύνη σε φτωχό συγγενή της πολιτικής.

Πηγή Efsyn.gr - Διχογνωμία αντιεισαγγελέων…
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Παγκόσμιος ιστός και ο ιστός της αράχνης…

Http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html… Ήταν το Url και δίπλα η λιτή Home σελίδα τού πρώτου διαδικτυακού τόπου στην ιστορία τού Internet. Ανέβηκε στο διαδίκτυο σαν σήμερα πριν 29 χρόνια, στις 6 Αυγούστου τού 1991, │ Βλ. ανάρτηση…