Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Όταν τον συναντάμε τυχαία…

30 Ιουλίου 2020

Και τον «εγκλωβίζουμε», για να φωτογραφηθούμε μαζί του!

Δεν θα πρέπει να εγκλωβίσουμε με πολιτικά πρόσωπα το Γενικό Λύκειο! Αυτό ήταν το σκεπτικό τής απόφασης τού Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου, προκειμένου να απορρίψει την πρόταση τής Σχολικής Επιτροπής να προ­στεθεί η προσωνυμία «Μανώλης Γλέζος» στον τίτλο τού σχολείου. Παρά την αντίθεση τής παράταξης τού δημάρχου, τής Λαϊκής Συσπείρωσης και μιας ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου. 

Μια απόφαση που όσοι την έλαβαν, αν διέθεταν ίχνος (για να μιλήσουμε και με δικούς τους όρους) εθνικής αισχύνης, θα πρέπει να ντρέπονται εσαεί! 

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙA 3
  1. Τον έχω παρακολουθήσει να μιλάει σε παιδιά σε σχολείο, να κάνει μάθημα! Αν κάποιου αξίζει να βάλουν το όνομα σε σχολείο είναι του Μανώλη Γλέζου. Και μόνο γι’ αυτόν το λόγο.

  2. Κάπου διάβασα πως ένας δημοτικός σύμβουλος είπε στη συνεδρίαση. «Σήμερα δεν είναι η μέρα των κομμουνιστών»!

  3. Και η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ; Αιτιολόγησε την αρνητική της ψήφο με το ότι ο Γλέζος δεν ήταν σε όλη του τη ζωή κομμουνιστής! Δεν σκέφτηκαν να αντιπροτείνουν την ονοματοδοσία μόνο του ισογείου όπως σκωπτικά αναφέρει ο Π. Τζανετής σε άρθρο του στο Tvxs.gr.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Το υποκείμενο νόσημα…

Σήμερα κατέληξε από τον κορονοϊό ένας συνάνθρωπός μας 25 χρονών. Ναι, αλλά είχε υποκείμενο νόσημα… Ανάμεσα στις ελληνικές «θεωρίες συνωμοσίας» γύρω από τον κορονοϊό, συγκαταλέγονται και δύο που έχουν γίνει πλήρως │ Βλ. ανάρτηση…