Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Η πονηρή κυρία του μέσου όρου…

25 Αυγούστου 2020

Η κυρία Κεραμέως μίλησε για «μέσο όρο». Δεν θα μετράμε τα παιδιά στις τάξεις, αλλά θα κάνουμε πρόσθεση και διαίρεση. Αυτό είναι μέρος τού σχεδίου (ή τής «σχεδίας» στην τρικυμία) τής υπουργού Παιδείας.

Θα μετράμε λοιπόν μαθητές και μαθήτριες, αλλά δεν θα λέμε ότι είναι 25, θα υποκρινόμαστε ότι ο μέσος όρος είναι 17, γιατί θα λαμβάνουμε υπ’ όψιν ..ακριτικές περιοχές και νησιά και έτσι θα βγάζουμε συμπέρασμα για τα αστικά κέντρα!

Στα σχολεία τών αστικών κέντρων τα παιδιά θα στοιβάζονται στις μικρές αίθουσες, όταν και οι επιστήμονές τους λένε πως δεν αρκεί η χρήση μάσκας, αλλά απαιτούνται αποστάσεις. Και γιατί θα τα βγάζουμε 25; Μα γιατί τον Ιούνιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάργησε τη ρύθμιση τής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να είναι μέχρι 22 παιδιά ανά τάξη στα Δημοτικά, αυξάνοντάς τα στα 25.

Τώρα η κυρία Κεραμέως επιμένει παίζοντας με την ασφάλεια παιδιών, γονιών και δασκάλων σε συνθήκες παν­δημίας. Αρνείται να πάρει οποιοδήποτε μέτρο αραίωσης τών μαθητών. Και αυτό γιατί οι προσλήψεις εκπαιδευ­τικών και η εξεύρεση πρόσθετων αιθουσών δεν είναι στη λογική τής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αυτοί οι «άριστοι» τού Χάρβαρντ και τού Κολάμπια μετράνε τις ανθρώπινες ζωές με τον μέσο όρο…

Πηγή IndependentNews.gr - Η κοροϊδία τής κυρίας Κεραμέως..
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Οι επίγονοι του κόκκινου Αβραάμ…

Σαν σήμερα 21 Οκτωβρίου τού 1918 και μέχρι τις 28 τού μηνός πραγμα­τοποιείται στην Αθήνα το πρώτο αντιπροσωπευτικό συνέδριο εργατών που έγινε στην Ελλάδα. Συμμετείχαν 214 σωματεία με 180 αντιπροσώπους που │ Βλ. ανάρτηση…