Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Ένας αγώνας εκτός γηπέδου…

27 Αυγούστου 2020

Οι τελευταίοι μήνες έριξαν φως στη συνεχή ρατσιστική αδικία που βιώνουν οι αφροαμερικανικές κοινότητές μας. Πολίτες σε όλη τη χώρα χρησιμοποίησαν τη φωνή τους και διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες για να καταγγείλουν την αδικία.

Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας το Ουισκόνσιν είδαμε το τρομακτικό βίντεο από τη δολοφονία τού Τζέικομπ Μπλέικ, τον οποίο πυροβόλησε αστυνομικός επτά φορές στην πλάτη καθώς και τους πυροβολισμούς εναντίον διαδηλωτών. Παρά το μαζικό αίτημα για αλλαγή, δεν υπήρξε καμία κίνηση, το ενδιαφέρον μας λοιπόν δεν μπορεί να εστιάζεται στο μπάσκετ.

Όταν βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκπροσωπούμε το Μιλγουόκι και το Ουισκόνσιν, όλοι αναμένουν να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, να καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και να αποδώσουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο. Καθώς τηρούμε αυτό το επίπεδο, απαιτούμε το ίδιο και από τους βουλευτές μας και τα όργανα επιβολής τού νόμου.

Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ και την απόδοση ευθυνών στους αστυνομικούς. Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να συνεδριάσει, ύστερα από μήνες αδράνειας, το νομοθετικό σώμα τού Ουισκόνσιν και να λάβει σοβαρά μέτρα για να αναγνωριστούν οι ευθύνες τής αστυνομίας και να υπάρξουν αλλαγές σχετικά με την βαναυσότητα, αλλά και την άσκηση δικαιοσύνης.

Καλούμε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν και να λάβουν ειρηνική και υπεύθυνη δράση. Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στις 3 Νοεμβρίου…

Δήλωση παικτών MILWAUKEE BUCKS
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Το θανατηφόρο όπιο*…

Η είδηση πέρασε στα ψιλά. Αθώο έκρινε τό Πρωτοδικείο Κέρκυρας τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων για παραβίαση τών μέτρων κατά τού κορονοϊού. Τον περασμένο Μάρτη, είχε καλέσει τούς πιστούς │ Βλ. ανάρτηση…