Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Θεωρία συνωμοσίας, κατά εργαζομένων…

7 Σεπτεμβρίου 2020

Χθες το βράδυ, κάπου εκεί στις 7.00΄, ακούγαμε μια ηλίθια εκπομπή τού ραδιοφονικού (όχι δεν κάναμε ορθογραφικό λάθος…) ΣΚΑΪ.

Παρουσίαζε μια έρευνα τής Metron Katalysis (ούτε εδώ κάνουμε λάθος…) σύμφωνα με την οποία το 40% τών ερωτηθέντων απάντησε πως είναι κατά τής χρήσης μάσκας.  Ο παρουσιαστής τό απέδωσε με ευκολία στις θεωρίες συνωμοσίας, δηλαδή ότι «πολλοί δεν πιστεύουν στην ύπαρξη τού κορονο­ιού» και τα λοιπά γνωστά.

Και αμέσως ύστερα πρόστεσε «θριαμβευτικά». «Το ενδιαφέρον (δεν θυμόμαστε τώρα ακριβώς, μπορεί να είπε και το «εκπληκτικό»…) είναι ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς (το 40%) είναι εργαζόμενοι τού ιδιωτικού τομέα»

Ο ηλίθιος (μάς συγχωρείτε, αλλά όταν πρόκειται για τον ΣΚΑΪ, όλα επιτρέπονται…) δεν αναρωτήθηκε. Αν έκανε εκπομπή φορώντας μάσκα οκτώ, δώδεκα ή δεκατέσσερις ώρες την ημέρα, θα μπορούσε να λέει τις αηδίες που λέει!

Φυσικά, εμείς δεν πιστεύουμε πως είναι ηλίθιος…

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Σήμερα έχεις ρέντα βλέπω, Τριπολίτη. Έτσι, δεν πρέπει να τους αφήνουμε ούτε να πάρουν αναπνοή…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ειδήσεις αλλιώς…

Η δεξιά υποκουλτούρα διαφημίζει Μερσεντές στο Ηρώδειο! Ο Ρουβάς δεν άλλαξε, η κυβέρνηση άλλαξε… Ο Τσιτσιπάς έχασε στον τελικό τού Αμβούργου. Νά κάτι που μπορεί να στεναχώρησε τον Κυριάκο (και τη │ Βλ. ανάρτηση…