Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Η σημασία μιας «διευκρίνισης»…
22 Φεβρουαρίου 2021

Ο διευθυντής λοιπόν τού «σοβαρού» In.gr, τού «Ομίλου» Μαρινάκη, ονό­ματι Χαραλαμπόπουλος, πήρε μια φωτογραφία τού Αλέξη Τσίπρα με τη σύντροφό του και στη θέση τής Περιστέρας έβαλε τόν Λιγνάδη!

Αθλιότητα; Μόνο; Έγραψε και ολόκληρο άρθρο (πόσοι διαβάζουν στο διαδίκτυο ολόκληρο άρθρο;) με τον τρισάθλιο τίτλο «Αποκάλυψη. Είσαι παιδεραστής, Αλέξη;». Στο τέλος τού μακροσκελούς «δημοσιεύματός» του, «διευκρινίζει». «Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ…».

Κατά την άποψή μας, η «διευκρίνιση» είναι το μελανότερο στοιχείο αυτής τής αθλιότητας παρά η κακή χρήση τού Photoshop, η οποία άλλωστε γίνεται αμέσως αντιληπτή. Πέραν βεβαίως τού ότι μπορεί τώρα κάποιοι να «τσιμπήσουν», αφού ο «αντιπερισπασμός» με τον πρέσβη τής Βενεζουέλας δεν είχε αποτέλεσμα…

Το 2016 το «Πρώτο Θέμα» και ο «αείμνηστος» ιδρυτής του ανέσυραν τήν υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης (σοβαρή υπόθεση) με δράστη τον πρέσβη τής Βενεζουέλας, ως «αντιπερισπασμό» (και τότε!) στην απομάκρυνση τού Νίκου Γεωργιάδη από το επιτελείο τού Κυριάκου Μητσοτάκη, προέδρου τής Νέας Δημοκρατίας και αρχηγού τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τότε, αφού έγινε πλέον παγκοίνως γνωστό ότι ο Γεωργιάδης κατηγορείτο για βαριά σεξουαλικά εγκλήματα. Παιδεραστίας, ο παιδάριστος!

Τί είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ως αρχηγός τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης; Κάτι που όφειλαν να είχαν κάνει οι υπουργοί Εξωτερικών τής τότε κυβέρνησης (Σαμαρά, για το 2012 - 13 μιλάμε, Αβραμόπουλος, Βενιζέλος)… Υπέβαλε αίτημα στον Μαδούρο να απομακρύνει τόν πρεσβευτή του από την Ελλάδα… Ίσως έπρεπε να τόν είχε καταγγείλει στις ελληνικές Αρχές, αν δεν επαπειλείτο διπλωματικό επεισόδιο ή αν δεν πρυτάνευσε η «συντροφική αλληλεγγύη», εμείς δεν διστάζουμε να τό πούμε.

Εν πάση περιπτώσει, τότε εδόθη ένα τέλος, τώρα η «βενεζουέλα καραμέλα», όπως έγραψε κάποιος, αφ’ ενός απο­δείχτηκε μπαγιάτικη, αφ’ ετέρου πιπιλίστηκε δεόντως, ακόμα και από την κυρία Μενδώνη. Έτσι επιστρατεύτηκαν τό In.gr και ο κύριος Χαραλαμπόπουλος να γράψουν ένα νέο σενάριο εμπλοκής τού Αλέξη Τσίπρα στο «δράμα τού Εθνικού Θεάτρου».

Από τις αντιδράσεις που υπήρξαν, φαίνεται πως δεν το κατάφεραν. Η ανερυθρίαστη «διευκρίνηση» όμως, ότι η φωτογραφία τού Αλέξη Τσίπρα «με» τον Λιγνάδη «είναι προϊόν μοντάζ», δεν ήταν καθόλου «αναγκαία». «Αίρει» βέβαια τη λαθροχειρία, κάλλιστα όμως μπορεί και να αντιστραφεί. Κάθε τέτοιο στοιχείο, οπτικό ή ακουστικό, που θα βγαίνει στο φως γύρω απ’ αυτή την υπόθεση, με τον Μητσοτάκη ή τον Λιγνάδη και δεν ξέρουμε αύριο ποιόν άλλο, θα είναι και αυτό «προϊόν μοντάζ»!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2021 , 02:13:33 - Σχόλια 8 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 8
  1. Το ότι το In.gr δεν έχει κατεβάσει ακόμη την ανάρτηση παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο, με κάνει να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, Τριπολίτη…

  2. Να θυμίσω ότι ένας πρέσβυς έχει διπλωματική ασυλία και μπορεί να δικαστεί μόνο στη χώρα του, εφ’ όσον βέβαια το ζητήσει η χώρα στην οποία διέπραξε το αδίκημα. Ποιος ήταν Υπουργός Εξωτερικών στην Ελλάδα όταν έσκασε η υπόθεση;

  3. Αυτός ο Χαραλαμπόπουλος, πριν από το «Αποκάλυψη κλπ.» (που διάβασα ολόκληρο), πάντα χτες, έγραψε και το «Άλλο η πολιτική ευθύνη για τον Λιγνάδη, άλλο η χυδαία εργαλειοποίηση από τον Τσίπρα που θυμίζει Στέφανο Χίο και Μακελειό». Έτσι, για να μορφωνόμαστε.

  4. Το είχα κατεβάσει και εγώ και είχα πολλές αντιδράσεις. Τελικά το αφαίρεσα.

  5. Από ’δω και πέρα να είστε σίγουροι πως κάθε τι που θα βγαίνει στο φως σ’ αυτή την υπόθεση θα συνοδεύεται από μία «αντίστοιχη» προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ!

  6. Πάλι στην επικαιρότητα η Μάνδρου! «Τα παιδιά αυτά, μάνα, πατέρα δεν είχανε;»…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.