Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Το σύστημα δέχεται ασύμμετρη απειλή!
22 Φεβρουαρίου 2021

Για καθήστε φρόνιμα, γιατί… «Το πολιτικό σύστημα δέχεται ασύμμετρη απειλή. Αφορμή είναι η απεχθής υπόθεση Λιγνάδη και όργανα αυτής τής επίθεσης ένας στρατός από trolls...».

«Είναι σαφές πώς θα γίνονται τα πράγματα από ’δώ και πέρα. Και είναι βέβαιο ότι η απαίτηση παραίτησης τής κυρίας Μενδώνη δεν θα είναι η τελευταία. Η κυβέρνηση όμως χρειάζεται χρόνο και τρόπο να αντιμετω­πίσει αυτή την ασύμμετρη απειλή…».

Τ’ ακούσατε παιδιά! Το πολιτικό σύστημα δέχεται ασύμμετρη απειλή. Και η κυβέρνηση χρειάζεται χρόνο και τρόπο να αντιμετωπίσει αυτή την απειλή. Η οποία προς το παρόν μπορεί να έχει στόχο τα trolls τού διαδικτύου, πώς, θα βρούνε τόν τρόπο. Αύριο όμως μπορεί να αφορά όλους μας, όσοι …τρολλάρουμε στους δρόμους.

Αυτά τα γράφει τό …φιλελεύθερο Liberal.gr, με την υπογραφή τού γνωστού και …εξαιρετέου Θανάση Μαυρίδη. Για μαζευτείτε, λοιπόν, γιατί θα τα κάνουμε ρημαδιό, σαν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία (τού Liberal.gr είναι, όχι δική μας!) και που οδηγεί σ’ ένα κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου ή στον πάλαι ποτέ ιππόδρομο…

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2021 , 15:27:32 - Σχόλια 5 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 5
  1. Έχουν πανικοβληθεί, αλλά φοβάμαι ότι θα γλιτώσουν και αυτή τη φορά, αν δεν κινητοποιηθούμε…

  2. «Το πράγμα έχει ξεφύγει. Τα τεθωρακισμένα του πιο χυδαίου λαϊκισμού βγήκαν στους δρόμους», επιμένει και σήμερα το Liberal.gr. Ώρα να βγάλουμε στους δρόμους τα δικά μας τεθωρακισμένα!

  3. Και η «Καθημερινή» με τον ΣΚΑΪ στο παιχνίδι. «Δημοκρατικό ανάχωμα στη συκοφαντία και στο μίσος». Έλεγχο δηλαδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντισταθείτε!

  4. Η τεχνολογία δεν είναι μόνο διευκόλυνση, είναι και εξάρτηση και τρόπος ελέγχου της ελευθερίας της έκφρασης. Ακόμα και οι πιο αποτρόπαιες ιδέες, αν δεν μεταφράζονται σε πράξη, δεν πρέπει να λογοκρίνονται ή να απαγορεύονται όσο κι αν μας προκαλούν φρίκη γιατί αν το δεχτούμε, μας περιμένουν στη γωνία εκείνοι που θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Δεν γνωρίζω νομικά αλλά θυμάμαι ότι μόνο οι πράξεις μπορούν να θεωρηθούν αδικήματα και να διωχθούν, όχι οι απόψεις. Το Facebook διαγράφει αναρτήσεις για τον Κουφοντίνα όχι επειδή κόβεται για τις ιδέες αλλά επειδή φοβάται τρεχάματα, έτσι νομίζω.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.