Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Η Δημοκρατία τής Προέδρου…
24 Φεβρουαρίου 2021

Ποιός διαχειρίζεται τό Facebook τής κυρίας Σακελλαροπούλου, Προέδρου τής Δημοκρατίας; Αν έγραφε εκεί ως Κατερίνα, καμία αντίρρηση…

Γράφει όμως ως και τί κάνει ως Πρόεδρος τής Δημοκρατίας, λόγου χάρη ένα μακροσκε­λέστατο κείμενο, τί ωραία που πέρασε τό Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα, στα «γυάλινα και μαλαματένια, ενός αγαπητού της ποιητή, του Μιχάλη Γκανά», όπως μάς λέει, στα Γιάννενα που είχε πάει για την επέτειο τής απελευθέρωσης τής πόλης.

Κάποιοι λοιπόν πολίτες τής Ελληνικής Δημοκρατίας, τής οποίας η κυρία Σακελλαροπούλου είναι πρώτη πολίτις, θέλησαν να τής θυμίσουν πως εκτός από τις επετείους, τις συναντήσεις της με τον κύριο Μητσοτάκη και τις ωραίες αναρτήσεις στο Facebook, συμβαίνουν και άλλα πράγματα σ’ αυτή τη χώρα. Ένα απ’ αυτά, καλώς ή κακώς, είναι και η απεργία πείνας ενός φυλακισμένου, δεν έχει σημασία ποιός είναι.

Τί κάνει ο διαχειριστής τής σελίδας της στο Facebook; Δεν μπορεί και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως το κάνει η ίδια ή η γάτα της η Καλυψώ… Κόβει (και ελπίζουμε να μην ράβει…) σχόλια πολιτών που δεν είναι αρκούντως αρεστά και που απευθύνονται στην Πρόεδρό τους (και ως νομικό…) με εκκλήσεις να παρέμβει για τη δίκαιη μεταχείριση τού κρατουμένου πολίτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι πολίτες σχολιαστές επανέρχονται, με σεβασμό προς την Πρόεδρο, δύο και τρεις φορές να «περάσει» τό σχόλιό τους.

Δηλαδή, ο έμμισθος από εμάς διαχειριστής τής προεδρικής σελίδας τήν θεωρεί ιδιοκτησία του, ενώ είναι δική μας ιδιοκτησία και περιουσία, στην οποία δεν έχουμε πρόσβαση…

Αυτά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου το αρχαίο σκοτάδι δεν τήκεται, αλλά τρίζει… Μιχάλης Γκανάς!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021 , 20:12:41 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.