Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Μία κατ’ εξοχήν δεξιά κυρία…
5 Ιανουαρίου 2021

Η κυρία Σοφία Βούλτεψη έχει μείνει στην ιστορία για την κορυφαία προ­εκλογική δήλωση. Όταν προ­έτρεπε τούς πολίτες να προμηθευτούν χαρτί υγείας γιατί θα ’ρχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι δε γνωστοί οι αγώνες που έχει δώσει κατά τών μεταναστατών και προσφύγων (και τών Ρομά). Εξ αυτής τής «αγάπης» της και τής ακατά­σχετης αρθρογραφίας της (τρίζουν τα κόκαλα τού αείμνηστου πατέρα της Γιάννη Βούλτεψη…) για τους «εισβολείς», τους κατατρεγμένους από τους πολέμους και τις κακουχίες που ζητούν απαντοχή στη χώρα μας, ο κύριος Μητσοτάκης την έκανε υφυπουρ­γό Μετανάστευσης! Με σημαντική μάλιστα αρμοδιότητα, διαβάζουμε στον INotos.gr…

Μια αρμοδιότητα κρίσιμη που έχει να κάνει με την ταυτοποίηση, την παροχή ασύλου και την ένταξη σε δομές προσφύγων και μεταναστών. Μόνο που η επιλογή μιας λαϊκίστικης πολιτικής φωνής, που ακόμα και από στελέχη τής Νέας Δημοκρατίας έχει χαρακτηριστεί ότι φλερτάρει με τη γραφικότητα, με αγκυλώσεις τής δεκαετίας τού ’50 και ρητορική ξεπερασμένη, μόνο την λαϊκίστικη, ακραία πτέρυγα τής Νέας Δημοκρατίας μπορεί να ικανοποιήσει.

Η Σοφία Βούλτεψη, εκλεκτή τών πρωινάδικων και φωνακλού ήταν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδανική για να μπορέσει να καθησυχάσει τις αντιδράσεις όσων τόν ψήφισαν, γιατί τους υποσχέθηκε ότι θα αδειάσει τη χώρα από πρόσφυγες και μετανάστες. Και επειδή το επικοινωνιακό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ψηφοφόροι του είναι δυσαρεστημένοι, γιατί οι προεκλογικές υποσχέσεις τους ήταν επικοινωνιακό παιγνίδι, αποφάσισαν μέσω τής κυρίας Βούλτεψη να κάνουν μεταναστευτική πολιτική από τα τηλεπαράθυρα.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις της μετά την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, όπου είχαν βρει τραγικό θάνατο εννέα παιδιά και τρεις γυναίκες. «Μας έχουν τρελάνει μετά το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, κλείνουν την Αθήνα, περιφέρουν Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς…». Στη συνέχεια μάλιστα είχε προσθέσει ότι οι εξα­θλιωμένοι πρόσφυγες από το Αφγανιστάν και την Συρία δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «άοπλοι εισβολείς και όπλο στα χέρια της Τουρκίας», συμπεριλαμβάνοντας προφανώς και τα δώδεκα πνιγμένα γυναικόπαιδα που δεν κατά­φεραν τελικά να «εισβάλουν» στη χώρα μας…

ΤΡ. - Πηγή INotos.gr, Οι πρόσφυγες εισβολείς…
Αναρτήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2021 , 10:48:36 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Έκανε διάνα ο Μητσοτάκης! Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός η Βούλτεψη θα κυνηγούσε τους πρόσφυγες στην Ομόνοια…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.