Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Παναγιώτατος …επιστήμων!

26 Ιουλίου 2019

Τις 37.500 περίπου έφτασαν, αυτή την ώρα 00:45, 26.07.2019, οι διαδικτυακές υπογραφές για την ακύρωση της εν κρυφώ αναγόρευσης του  Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου σε επίτιμο δικτάτορα… συγνώμη διδάκτορα του ΑΠΘ. Άν θέλετε να φτάσουν τις πενήντα, εκατό… χιλιάδες και βάλε, πατήστε εδώ, για να υπογράψετε.

Η αναγόρευσή του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν έχει στον λογότυπό του τον Αριστοτέλη, αλλά τον …Άγιο Δημήτριο! βλ. εδώ, πραγματοποιήθηκε εις αναγνώριση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Παναγιωτάτου (!), το οποίο συνοψίζεται στα εξής, πέραν της ιστορικής συμβολής του βεβαίως ως …μακεδονομάχου και τα λοιπά:

- Νοέμβριος 2018. Εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με την ύπαρξη άλλων πλανητών εκτός της Γης. Στη δήλωση μάλιστα αυτή προχώρησε, επικαλούμενος συνομιλία του με διαπρεπή επιστήμονα, τον οποίο δεν κατονόμασε. «Μην ακούτε τι σας λένε, ότι έχουν πάει στο φεγγάρι ή ότι υπάρχουν άλλοι πλανήτες. Ο συνομιλητής μου μού είπε ότι τα συμπεράσματα των νέων επιστημόνων δεν έχουν κατατεθεί ακόμα. Μην ακούτε τι σας λένε! Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες εκτός από τη Γη».

- Σεπτέμβριος 2017. Στην ερώτηση, αν η Εκκλησία θα πάντρευε ζευγάρι στο οποίο κάποιος από τους δυο έχει προχωρήσει σε φυλομετάβαση, απάντησε: «Η Εκκλησία δεν θα το κάνει, γιατί είναι μια προσβολή της προγενέστερης βούλησης των ενδιαφερομένων και μια υποταγή της φυσικής εξέλιξης. Είναι παλαβά πράγματα αυτά. Είναι ένα είδος ασθενείας ας πούμε».

- Μάρτιος 2016. Ομιλεί στο Πρακτορείο 104,9 FM με θέμα τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. «Είμαι αντίθετος στη φιλοξενία των διαφόρων μεταναστών. Μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για πλείστους όσους λόγους, εγώ προσωπικά σαν επίσκοπος και εκπρόσωπος τη τοπικής εκκλησίας που έχει ιστορία 2.000 χρόνων, δεν θα ήθελα να εγκατασταθούν, διότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς στη συνέχεια θα επακολουθήσει…». Σημείωση: το ΑΠΘ συντονίζει το Ερευνητικό Ευρωπαϊκό Έργο Volunteering Among Immigrants – VAI.

- Μάρτιος 2015. Αναφερόμενος στην ομοφυλοφιλία τόνισε: «Αυτό για την πίστη μας, αγιογραφικά, είναι θανάσιμο αμάρτημα. Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή, δεν χωράει κουβέντα». Όταν μαλιστα ο παρουσιαστής σχολίασε ότι τα λόγια του Χριστού δεν θέτουν περιορισμούς και ότι η αγκαλιά του τους χωράει όλους, ο Μητροπολίτης απάντησε: «Είναι τόσοι πολλοί που δεν τους χωράει όλους η αγκαλιά μας…».

- Οκτώβριος 2015. Σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ως πρόεδρος τού Παπάφειου Ορφανοτροφείου, ο μητροπολίτης, τονίζει ότι δεν δικαιολογείται εκτεταμένη δημοσιότητα για τον κατ’ επανάληψη βιασμό 7χρονου από άλλο τρόφιμο μέσα στο ορφανοτροφείο και παρόλο που ο μικρός είχε ενημερώσει για όσα τραγικά βίωνε.

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Και άλλος ιερωμένος υποψήφιος επίτιμος διδάκτωρ. Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου της Κύπρου, εάν ένα ζευγάρι κάνει μη φυσιολογικό, πρωκτικό σεξ, και αυτό αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία κι αυτή η επιθυμία μεταφέρεται στο κυοφορούμενο βρέφος. Έτσι, το βρέφος «συλλαμβάνει» την ευχαρίστηση της μητέρας του που κάνει πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και γίνεται ομοφυλόφιλο.

    Τώρα που λύθηκε αυτό το μέγα μυστήριο που τόσο έχει ταλανίσει την επιστήμη και την εκκλησία και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άγνοια του κοινού. Ούτε για πρωκτικό σεξ.

    Μετανοήστε!

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ένα χρόνο ύστερα…

Θα περιμένατε ασφαλώς να μιλήσουμε για τον έναν χρόνο τής δεξιάς στην κυβέρνηση. Ίσως το κάνουμε παρεμπιπτόντως… Αν μάς επιτρέπετε, θα μιλήσουμε μια φορά για την «ιστιοσανίδα» μας τον Τριπολίτη, που │ Βλ. ανάρτηση…