Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Υποψήφιοι πρόεδροι στο μεϊντάνι…

17 Οκτωβρίου 2019

Η Άννα Διαμαντοπούλου επανεμφανίζεται στη (δημόσια) τηλεόραση για να δηλώσει πως δεν την αφορά η συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα πλέκει το πολιτικό εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Μαρία Δαμανάκη επιστρέφει στην δημόσια σκηνή μέσω του βήματος του συνεδρίου του Economist και ως παγκόσμια γενική διευθύντρια για τις θάλασσες και τους ωκεανούς του περιβαλλοντικού οργανισμού The Nature κάνει ευδιάκριτη την πολιτική παρουσία της σ’ ένα ζήτημα πρώτης γραμμής διεθνώς, το περιβάλλον.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρ’ ότι απών πλέον από την Βουλή, δίνει το παρών στην πλέον θερμή πολιτική συζήτηση των ημερών, εκείνη που αφορά τον εκλογικό νόμο, μέσω του Κύκλου Ιδεών διοργανώνει εκδήλωση και μιλά απόψε για την ψήφο των αποδήμων.

Ο Κώστας Καραμανλής, ως συνήθως, δεν ενδιαφέρεται. Για τον Αντώνη Σαμαρά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν η Φώφη Γεννηματά «βάλει πλάτη» στην ψήφο ομογενών και στην κατάργηση της απλής αναλογικής, μπορεί να της κάνει τη χάρη και να πάει σε προεδρική υποψηφιότητα προερχόμενη από τον ευρύτερο χώρο του παλαιού ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς, προς χάριν βέβαια και
της παγίωσης και ισχυροποίησης του αντι ‐ ΣΥΡΙΖΑ μετώπου…

ΤΡ. - Tvxs.gr
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Κάπου μόλις είδα ότι ο Σκανδαλίδης θα έβλεπε τη Γεννηματά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

  2. Η γιαγιά μου, που θα ήταν η καλύτερη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει πεθάνει από χρόνια, αλλά η μάνα μου ζει ακόμα. Σκεφτείτε το. Επίσης, διαβάστε θεωρητικούς όπως ο Ντάγκλας Άνταμς για το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας ανώτατος άρχων.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Τον βρήκε ελλιποβαρύ…

Ας μην ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες τού κόσμου υπάρχουν χιλιάδες τζαμιά. Άραγε όσοι ζητούν να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί σκέφτονται τί θα συμβεί σ’ αυτά τα τζαμιά; (Ρετζέπ Ταγίπ │ Βλ. ανάρτηση…