Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Συγκέντρωση σωματείων στην Τρίπολη

24 Οκτωβρίου 2019

Τα σωματεία που υπογράφουμε την παρούσα ανακοίνωση συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, κλιμακώνουμε με νέα συγκέντρωση σήμερα 24 Οκτώβρη στην Πλατεία Πετρινού στις 6.30′ μ.μ.

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά ‐ λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης. Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της της Νέας Δημοκρατίας.

Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

Με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία του νομού Αρκαδίας να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στις 24 Οκτώβρη στην Πλατεία Πετρινού στις 6.30′ μ.μ.

Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις, Υπηρεσίες και Καταστήματα και Α.Ε. Νομού Αρκαδίας
Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδομών
Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου

ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.