Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Κλουζώ ο Μητσοτάκης…

31 Ιουλίου 2019

Νά τα μας! το νεοδημοκρατικό Antinews.gr:

Σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να επικρατήσει ποτέ το μέτρο. Μέχρι πρότινος ήμασταν αντιμέτωποι με τον λαϊκισμό του δήθεν αριστερού ΣΥΡΙΖΑ. Επαναστατικές πομφόλυγες, αριστεροσύνη την ώρα που… στηνόντουσαν στα τέσσερα στους δανειστές ξεπουλώντας τα πάντα.

Κι ήρθαν τώρα οι… μεταρρυθμιστές. Οι οποίοι μέχρι στιγμής στα μείζονα ζητήματα ποιούν τη νήσσα και επιχειρούν να επισκιάσουν την ασάφεια μέσω επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Όπως το μπαράζ δηλώσεων και επιδειξιομανίας από συγκεκριμένους υπουργούς για τον επενδυτικό οργασμό που είναι θέμα χρόνου να κορυφωθεί, ασχέτως αν δεν μας λένε πως, ή την άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου με τον αντικαπνιστικό.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστεί η κυβέρνηση γραφική. Ας τα προσέξει αυτά τα φαινόμενα ο πρωθυπουργός. Κι ας μην επαναλάβει κινήσεις όπως η χθεσινή, όπου πήγε να …επιθεωρήσει τα τασάκια στη Βουλή. Διότι δεν θέλει πολύ να τον παρομοιάσουν με τον …δαιμόνιο επιθεωρητή Κλουζώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Ένα χρόνο ύστερα…

Θα περιμένατε ασφαλώς να μιλήσουμε για τον έναν χρόνο τής δεξιάς στην κυβέρνηση. Ίσως το κάνουμε παρεμπιπτόντως… Αν μάς επιτρέπετε, θα μιλήσουμε μια φορά για την «ιστιοσανίδα» μας τον Τριπολίτη, που │ Βλ. ανάρτηση…