Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς αιδώ…
27 Μαρτίου 2021

Πού λύπην! Η κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου, που βγαίνει το απόγευμα να μάς ενημερώσει για την πανδημία, είπε χθες. «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό τών ασθενών που χάνουν τή ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω…».

Την ώρα που οι περιγραφές από τα νοσοκομεία μιλάνε για πολύωρη αναμονή σε λίστες ΜΕΘ και διασωληνώσεις στους διαδρόμους, η κυρία Παπαευαγγέλου θεωρεί ότι το να πεθαίνει ένας στους πέντε (1 στους 5) ασθενείς από κορονοϊό εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας είναι περίπου φυσιολογικό!

Ο Άρης, που αναρωτιέται τί θα κάνουμε μετά την πανδημία τούς γιατρούς, αν τούς προσλάβουμε τώρα, ο κύριος Γεραπετρίτης με τις γνωστές θέσεις του για τις ΜΕΘ, ωχριούν μπροστά στην κυρία καθηγήτρια και ιατρό, που έχει ορκιστεί. «Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου»…

Υ.Γ. Δεν είναι μόνο 20% οι ασθενείς που έχουν χάσει τή ζωή τους εκτός ΜΕΘ, αλλά όπως έχει υπολογιστεί από την αρχή τής πανδημίας και τον συνολικό αριθμό τών θανάτων, κυμαίνεται έως 80%!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 27 Μαρτίου 2021 , 10:34:37 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Να θυμίσω τί είχε πει, τελευταία, ο Γεραπετρίτης. «Δεν χρειαζόμαστε ΜΕΘ, μόνο 24 ώρες περι­μένουν οι ασθενείς»! Μετά πού πάνε…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.