Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Οι γάτες της «Βανκούβερ»…

6 Νοεμβρίου 2019

Θα σωθούν; Πέραν του ιλαροτραγικού κατηγορητηρίου που στήθηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων (για τέσσερα κράνη, μερικά μπουκάλια μπίρας και μικροποσότητα ναρκωτικών την οποία οι ίδιοι κατηγορηματικά αρνούνται), ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των αστυνομικών απέναντι στα ζώα της κατάληψης.

Την ώρα της εκκένωσης οι κάτοικοι ενημέρωσαν τα όργανα της τάξης πως υπάρχουν δύο σκύλοι και τέσσερις γάτες, σε διαφορετικούς χώρους οι μεν από τις δε, και χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρξει συμπλοκή μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν και έφεραν τα ζώα στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα μία γάτα να σκοτωθεί.

Στη συνέχεια, συνεργείο του δήμου πήρε τους δύο σκύλους προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αστυνομικοί έχτισαν ερμητικά με τούβλα πόρτες και παράθυρα, κλείνοντας τις τρεις γάτες μέσα!

Οι γάτες παραμένουν στο κτίριο, χωρίς πρόσβαση σ’ αυτές, έτσι είναι ζήτημα ωρών να πεθάνουν…

Πηγή Efsyn.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.

Θα μάθουμε ποτέ τί έγινε;

Μια ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα μέτρα προφύλαξης απέναντι στον κορονοϊό που λαμβάνονται γα τους εργαζόμενους βάζει σε σκέψεις. Αν και έχει διπλή ανάγνωση. Μ’ αυτούς δεν ξέρεις τί να │ Βλ. ανάρτηση…