Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Και Μαρφίν 2.0…
2 Απριλίου 2021

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης ξανανοίγει λέει τον «Φάκελο Μαρφίν». Μία από τις δυο - τρεις «εναλλακτικές»…

Κάθε φορά που η κυβέρνηση Μητσοτάκη στριμώχνεται, φέρνει και ξανα­­φέρνει στην «επικαιρότητα», με τη συνδρομή τών προ­θύμων φιλοκυβερ­νητικών ΜΜΕ και εκ περιτροπής, είτε την τραγωδία στο Μάτι είτε την τραγωδία τής Μαρφίν. Και αυτό, εν μέσω ή λόγω έξαρσης τής πανδημίας και τής ανικανότητάς της να τήν αντιμετωπίσει.

«Έπαιξε» βέβαια πρόσφατα στη Βουλή και το «σκάνδαλο Καλογρίτσα - Παππά», αλλά είτε «δεν τούς βγήκε» επι­κοινωνιακά είτε καλύφθηκε από το σκάνδαλο Φουρθιώτη (χωρίς εισαγωγικά…). Καθ’ ότι είναι όντως σκάνδαλο, την ώρα που ο κύριος Χρυσοχοΐδης κάνει προσλήψεις για την «πανεπιστημιακή αστυνομία» (αχρείαστη και αυτή…), την ώρα που οι άνθρωποι τού ΕΣΥ δίνουν αγώνα να κρατηθεί όρθιο, ο υπουργός «Προστασίας» τού Πολίτη να έχει διαθέσει 14 αστυνομικούς «τιμητική φρουρά» στον παρουσιαστή τής TRASH - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ TV. Ποιός είναι ο κύριος και από τί να τόν φρουρούν; Από τη «17 Νοέμβρη»; Μα δεν την συνέλαβε πανηγυρικά πριν από 20 χρόνια ο ίδιος; Είναι βέβαια ικανός να τήν ξαναστήσει για να τήν ξανασυλλάβει!

Και τη Μαρφίν πάλι γιατί; Διότι πρόκυψαν λέει νέα στοιχεία! Σαν αυτά ίσως με τα οποία «στοιχειοθέτησαν» τή σκευωρία τής νέας Σμύρνης, εις βάρος ενός αθώου πολίτη που παραμένει φυλακισμένος… Για να καταλάβετε, ποιά θα είναι τα «στοιχεία», η έγκριτος «Καθημερινή» μιλάει για 3 νέους υπόπτους, τα καλά «Νέα» για 4, ο «Ελεύθερος Τύπος» για 5 και «Πρώτο Θέμα» για 7!

Πέρυσι την Άνοιξη, μετά την τυμβωρυχία και τη φιέστα που έστησαν πάνω στην τραγωδία τής Μαρφίν, με την παρουσία και τής Προέδρου τής Δημοκρατίας, γράφαμε. «Η ανάδειξη τής υπόθεσης Μαρφίν σε μείζον ζήτημα τής πολιτικής ζωής τού τόπου δεν είναι παρά προληπτική δράση απέναντι στις διαδηλώσεις, στις διαμαρτυρίες, στις αντιδράσεις τών πολιτών που η κυβέρνηση γνωρίζει πως αναπόφευκτα θα έρθουν». Και ήρθαν!

Αφού λοιπόν έκτοτε εξαντλήθηκαν οι ιδεολογικές «εφαρμογές» για την αντιμετώπιση τών αντιδρώντων πολιτών (τής «Ελλάδας 2.0») και απέμεινε η εφαρμογή τής αστυνομικής βίας, ο κύριος Χρυσοχοΐδης, για να «διασκεδάσει» τή βία και τις εντυπώσεις από τις «αστοχίες» τύπου Φουρθιώτη, αναβαθμίζει τήν «Μαρφίν 1.0» σε «Μαρφίν 2.0»!

ΤΡ.
Αναρτήθηκε στις 2 Απριλίου 2021 , 08:31:52 - Σχόλιο 1 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Να δούμε ως πότε θα εκμεταλλεύονται τη Μαρφίν και το Μάτι…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.