Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Επί της οδού 17 Νοέμβρη…

10 Νοεμβρίου 2019

Από προχθές Παρασκευή βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής, έχουν πραγματοποιηθεί δεκατρείς (13) κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί καλάσνικοφ, οπλοπολυβόλο, χειροβομβίδες, πιστόλια και άλλα πυρομαχικά, σύμφωνα με το «επίσημο όργανο» Protothema.gr

Οι πληροφορίες και τα «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, χωρίς καμία δυνατότητα διασταύρωσης, «εκδίδονται» και μοιράζονται κατά βούληση και υπηρεσιακώς!

Χθες Σάββατο προστέθηκε μία ακόμα «τρομοκρατική» ή «τρομακτική» είδηση. Σε σπίτι στον Χολαργό βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, που η Υπηρεσία τα συνδέει με τις ενέργειες συγκεκριμένης οργάνωσης, μετά τη βαλλιστική εξέταση που έγινε και τα λοιπά. Τόσο που ο πρωθυπουργός έσπευσε πανηγυρίζοντας να δώσει συγχαρητήρια για την επιτυχία…

Δεν λέμε, οι εντεταλμένες αστυνομικές υπηρεσίες κάνουν τη δουλειά τους. Και έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο εικοσαήμερο, τις εκδηλώσεις από την επέτειο του Πολυτεχνείου έως την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Από το σημείο όμως αυτό έως το στήσιμο …θεάτρου του δρόμου, με μαύρες μάσκες και μαύρα τζιπ, μπες ‐ βγες στα σπίτια και «προσαγωγές υπόπτων», υπάρχει μια απόσταση. Και απόσταση χρόνου. Θυμίζει την εποχή της «εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη», η οποία «επετεύχθη» μετά την τυχαία έκρηξη βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού. Το όλον θέαμα τέρπει το φιλοθεάμον κοινό με ένα αίσθημα δέους!

Και επειδή η ιστορία, η τύχη, οι ενοικιαστές της «γιάφκας» στομ Χολαργό (;) κάνουν πλάκες, η τελευταία παράσταση δόθηκε επί της οδού 17(ης) Νοέμβρη! Επιτέλους, ύστερα από τέσσερις μήνες υπουργίας, ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοχοΐδης αισθάνεται συνδεδεμένος με την ιστορία και δικαιωθείς. Και εφοδιασμένος με τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού του κάνει την εξής καταπληκτική δήλωση:

Να τελειώνουμε με την τρομοκρατία, κάποιοι θέλουν νέο Γρηγορόπουλο!

Εδώ η ιστορία, η επιστήμη, ενδόμυχα η ίδια η Αστυνομία, εσείς και εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!
Ποιοί σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο, ρε παιδιά; Οι επίγονοι της 17 Νοέμβρη;

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΟ 1
  1. Με συχωρείς πολύ, Τριπολίτη, δεν είναι «καταπληκτική» δήλωση, είναι γκαιμπελίστικη δήλωση, όλο και και κάτι θα μείνει, κάποιος θα τσιμπήσει. Αυτοί πάνε να ξαναγράψουν την ιστορία.

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.