Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Ο ψεύτης την πρώτη μέρα χαίρεται*…
9 Απριλίου 2021

Η πραγματικότητα εκδικείται με τον πιο σκληρό τρόπο και τάχιστα εκείνους που λένε ψέματα, συστηματικά και χωρίς αιδώ. Διαβάζουμε στην Efsyn.gr…

Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στη Μάρα Ζαχαρέα είπε ανερυ­θρίαστα ένα απίστευτο ψέμα. «Χρειάζονται εντατική οι πολίτες και δεν βρίσκουν;», τον ρωτάει η δημοσιογράφος. «Όχι. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής», απαντά ο κύριος Μητσοτάκης. «Υπάρχει πράγματι μία αναμονή μικρή, όχι από συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να διασωληνωθούν. Όπως είπατε, από διασωληνωμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν είναι αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ».

Ο γιατρός κύριος Παπανικολάου, από το νοσοκομείο τής Νίκαιας, του απάντησε λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη στο Twitter: «Απόψε, στο νοσοκομείο Νίκαιας 7 (επτά) ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, οι 5 από αυτούς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ από 3 μέρες και πάνω. Χθες απεβίωσαν 2 ασθενείς επί μέρες διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Σε Αττική και πέριξ 113 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, 82 με κορονοϊό και 31 με άλλες παθήσεις».

Ας αφήσουμε όμως τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Την πιο ηχηρή διάψευση στον πρωθυπουργό, αληθινό χαστούκι, την έκανε εκείνος χθες ο ασθενής, ο νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, που τράβηξε τά καλώδια και αποσυνέδεσε τόν αναπνευστήρα τού διπλανού του διασωληνωμένου, οδηγώντας τον στον θάνατο. Επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος του αναπνευστήρα… Εκτός ΜΕΘ, έτσι; Γιατί κάποιος που βρίσκεται σε ΜΕΘ είναι αδύνατον να τραβήξει οτιδήποτε, όχι τα σωληνάρια διπλανού ασθενή.

Αυτός που τράβηξε τον αναπνευστήρα τού διπλανού του, ουσιαστικά τράβηξε τόν αναπνευστήρα τού συστήματος…

* Ο κλέφτης έχει λίγο χρόνο ακόμα στη διάθεσή του…

ΤΡ. - Πηγή Efsyn.gr, Το σύστημα βγήκε από την πρίζα στον Ερυθρό (απόσπασμα)…
Αναρτήθηκε στις 9 Απριλίου 2021 , 07:05:48 - Σχόλια 2 - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙA 2
  1. Φυσικά τα φιλοκυβερνητικά μέσα εστίασαν στο γεγονός ότι ο δράστης ασθενής δεν ήταν ελληνικής καταγωγής…

Το σχόλιό σας...

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.