Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Certificate τα master των «αρίστων»...

Από τα έγγραφα των τίτλων σπουδών που έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Άμυνας και «Εθνικός Διαχειριστής του Μεταναστευτικού» προκύπτουν τα εξής:

Το πρώτο MBA που υποτίθεται ότι κατείχε και ήταν αναρτημένο στο βιογραφικό του στο ΥΠΕΘΑ (και απουσίαζε από τον ιστότοπο της κυβέρνησης) είναι ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης (Certificate). Θα ήταν ευχής έργον να μας εξηγήσουν ο κύριος Στεφανής και η κυβέρνηση σε ποιά χώρα του κόσμου ένα Certificate λογίζεται ως MBA.

Το δεύτερο MBA τελικά (από τις ΗΠΑ) δεν ήταν MBA, αλλά ...MSc. Δέκα χρόνια τώρα ο κύριος Στεφανής δήλωνε ότι έχει MBA, ενώ το πτυχίο του αναφέρει MSc. Μάλλον θα έπρεπε να ευχαριστεί την εφημερίδα μας που τον βοήθησε να ...θυμηθεί τί είδους πτυχίο κατέχει [...].

Έχει αναγνωρίσει στον ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) τo μεταπτυχιακό που φέρεται πως κατέχει ώστε να είναι σύννομο με την ελληνική νομοθεσία; Έπαιξε ρόλο στην ανέλιξή του στις Ένοπλες Δυνάμεις ή όχι;

Τα εν λόγω μεταπτυχιακά και ...πιστοποιητικά έπαιξαν ρόλο στο να αναλάβει υπέρμετρες εξουσίες στο θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού ο κύριος Στεφανής;

Πηγή Efsyn.gr - Απορία ψάλτου βηξ για τα πτυχία Στεφανή...
Αναρτήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019, 12:12:00 - Σχόλια 1* - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΑ
Nick Lyk
Η «ανεξάρτητη» ΕΡΤ στις μεσημεριανές ειδήσεις μας ξεφύλλιζε κατ' επανάληψη και με ταχύτητα που δεν προλάβαινε κανείς να διαβάσει τα πτυχία του κ. Στεφανή. Σκέφτηκαν οι «εγκέφαλοι» της ενημέρωσης, αν τους πετάξουμε στα μούτρα πέντε - έξι φορές τα πτυχία, θα πεισθούν ακόμη κι αν δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν έστω και μία λέξη.
* Τα σχόλια έχουν κλείσει. Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε, μπορείτε να αποστείλετε το σχόλιό σας, αναφέροντας τη σχετική ανάρτηση, με την Επικοινωνία... Φωτογραφίες και εικόνες παρελθόντων ετών δεν είναι διαθέσιμες.
....