Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Πολιτική και Αριστερά εν Τριπόλει
Η ώρα είναι
 
Καλό Σαββατοκύριακο!

Διασκεδάζοντας με τον θίασο τών νηπίων που μας κυβερνάει... Γράφαμε χθες πως αν δεν ζούσαμε τη ζοφερή ατμόσφαιρα τού κορονοϊού, θα δια­σκεδάζαμε αφάνταστα. Όχι μόνο με τον φαιδρό πρωταγωνιστή, με όλα τα μέλη τού κυβερνητικού θιάσου.

Το «πολιτικό» περιστατικό που θα σας διηγηθούμε σήμερα, αν δεν μας πιστεύετε, με τα λόγια μιας μη αντικυβερνητικής εφημερίδας, είναι προ­χθεσινό. Το κρατήσαμε προς τέρψιν τού Σαββατοκύριακου...

ΤΡ.

Με ένα πρωτόγνωρο για τα πολιτικά χρονικά γεγονός συνοδεύτηκε η επίσκεψη Τσίπρα στο Παράρτημα Απο­θεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στη Βούλα, που έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ. Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχτηκε στο ίδρυμα η ίδια η υφυπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου! Ενδεχομένως να μιλούσαμε για κίνηση πολιτικού πολιτισμού, αν το παρασκήνιο που προηγήθηκε τής επίσκεψης δεν ήταν αποκαλυπτικό για τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, το γραφείο τής κυρίας Μιχαηλίδου παρουσίαζε συνεχή προσκόμ­ματα σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τήν επίσκεψη. Οι «διαπραγματεύσεις» μάλιστα μεταξύ τού ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργείου ξεκίνησαν στις 12.00΄ το μεσημέρι, για να επέλθει τελικά «συμφωνία» πολύ αργά το βράδυ.

Με συνεχείς ενστάσεις από την πλευρά τού υπουργείου, για παράδειγμα «να μην παρευρίσκεται η ΕΡΤ» και παρά­λογες απαιτήσεις, όπως «στείλτε μας ακριβώς το πρόγραμμα τής επίσκεψης, θέλουμε να γνωρίζουμε ακριβώς τί θα συζητήσει ο πρώην πρωθυπουργός με τα παιδιά, ποιοί και πόσοι θα είστε...», η νεαρή υφυπουργός έφτασε στα όρια τούς συνεργάτες τού Αλέξη Τσίπρα. Όταν δέχτηκε τις έντονες αντιδράσεις τής άλλης πλευράς, η κυρία Μιχαη­λίδου, σε μια κρίση μεγαλείου προφανώς, υποστήριξε ότι εμπόδισε ανάλογη επίσκεψη τού κυρίου Μητσοτάκη, αν και εκείνος τής το ζήτησε επισταμένως...

Εν τέλει, η κυρία  Δόμνα Μιχαηλίδου, με την πολυπληθή ακολουθία της (μεγαλύτερη από την αντιπροσωπεία τού ΣΥΡΙΖΑ) υποδέχτηκε τόν Αλέξη Τσίπρα και φωτογραφήθηκε με πλατύ χαμόγελο δίπλα του. Άσχημη εντύπωση όμως είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η υφυπουργός, όταν ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ερώτηση σ' ένα παιδί, έσπευδε να απαντήσει αυτή!

Πηγή Εφημερίδα «Δημοκρατία"
Αναρτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2020, 03:01:27 - Σχόλια 1* - Εκτύπωση
ΣΧΟΛΙΑ
Γιάννης Π.
Κυβέρνηση για γέλια και κλάματα!
* Τα σχόλια έχουν κλείσει. Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε, μπορείτε να αποστείλετε το σχόλιό σας, αναφέροντας τη σχετική ανάρτηση, με την Επικοινωνία... Φωτογραφίες και εικόνες παρελθόντων ετών δεν είναι διαθέσιμες.
....