Ο πιο σίγουρος τρόπος να λήξει
ο πόλεμος είναι να ηττηθείς
 
 

Η άμυνα του Ακενοτούμπο...

16 Ιανουαρίου 2021

Ένα εξαιρετικό είν' αλήθεια σποτάκι τής κυβέρνησης με τον Γιάννη Αντε­τοκούνμπο, να κρατήσουμε «άμυνα» απέναντι στον κορονοϊό (συγκρίνετέ το μ' εκείνο τού Τσιτσιπά...), έσπευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τό παρουσιάσει στο Twitter τού Prime Minister GR.

Δεν ξέρουμε τί αποτέλεσμα θα έχει, αυτό δεν εξαρτάται από τον Γιάννη. Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος ταπεινά, τί ξέρω εγώ, ένας μπασκετμπο­λίστας είμαι... Είμαστε σίγουροι πάντως πως το σποτάκι θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα, αν τό παρουσίαζε από το δικό του Twitter ή στην οθόνη τού ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Είναι πολύ πιθανό ν' ακούγαμε τον Γιάννη από αντίδραση, στον Άδωνι...

Ο οποίος Άδωνις κατέβαλε προσπάθεια να λέει σωστά το όνομα τού έλληνα καλαθοσφαιριστή, τού ήταν «γλωσσο­δέτης». Αυτό και ό,τι ακολουθεί σε εισαγωγικά είναι λόγια τού Άδωνι (συγνώμη που δεν τα βάλαμε και στον τίτλο, αλλά θέλαμε να τό προσέξετε...). Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια κατέβαλε ο Άδωνις να πεισθεί πως ο Γιάννης δεν «γεννήθηκε κάπου στην Αφρική» και «παίζει ως Έλληνας στο ΝΒΑ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε ασφαλώς στην Ελλάδα από νιγηριανούς γονείς και απέκτησε ελληνικό διαβατήριο ...προ τού κινδύνου να παίξει μπάσκετ με την εθνική ομάδα τής πατρίδας τών γονιών του και όχι με τη δική μας! Αλλιώς μπορεί ο Άδωνις να «τού έκανε (και σήμερα) τη ζωή δύσκολη» και να τόν ανάγκαζε να πηγαινοέρχεται «από την Ανάβυσσο στην Αθήνα με τα πόδια».

Μαζί με τον Γιάννη πήρε διαβατήριο και ο μεγαλύτερος αδελφός του Θανάσης, ενώ για την υπόλοιπη οικογένεια χρειάστηκε η καταξίωση στο ΝΒΑ και η ψήφιση τού νόμου περί ιθαγένειας τις πρώτες εβδομάδες τής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015, παρά τη λυσσώδη αντίδραση τής Νέας Δημοκρατίας (μετά τής «Χρυσής Αυγής»…), τής οποίας Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Γεωργιάδης σήμερα είναι αντιπρόεδρος. Τώρα ο Γιάννης είναι καλός… Τί γνώμη έχει για όλα αυτά, με πολιτισμικό DNA από «κάπου στην Αφρική»!

Οι γονείς μας μάς δίδαξαν να μη μισούμε τούς ανθρώπους, παρά το γεγονός ότι μιλούσαν αρνητικά για 'μάς...

ΤΡ.
ΣΧΟΛΙΑ
Ανώνυμος
Είναι σίγουρα "σποτάκι της κυβέρνησης" Τριπολίτη ή το επιμελήθηκε ο ίδιος ο Γιάννης;
Γ.Κ
Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών σήμερα. Μια ηχηρή υπενθύμιση...
ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ
Τα σχόλια παρελθόντων ετών έχουν κλείσει. Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε, μπορείτε να αποστείλετε το σχόλιό σας, αναφέροντας τη σχετική ανάρτηση, με την Επικοινωνία...
....